SENSİZİM... ÜŞÜYORUM!... Bu sana yazdığım son satırlar... Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime,umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden nede nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün;Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşınaranızda... Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana... Arkanı döndüğün ilk andangözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı,sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanıseçiyorum ve Seni Hâlâ Seviyorum. Sen öyle san, farz et ki her şey çok kolay... Gittiğini sandığın sen, giderkenbende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden.... Gerivermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait. Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil... Belki bir gün sevmeyi öğrendiğindeyanında ben olmayacağım... Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkasıolacak yatağında... Benim içinse sadece "sen" var olacak baktığım her yerde... Veişte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecekgöz yaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayâlin ilk kez asacak suratını banave o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım! Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedelsensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanıdiliyor... Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye... Seni düşünüyor ve gecenin ayazındaüşüyorum... Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum... ...BİTANEM...