Arama

aydela - avatarı
aydela
Ziyaretçi
13 Ekim 2009       Mesaj #11
aydela - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşım öncelikle ilgin için teşekürler.bende bu işi 8 seneden beri yapıyorummakinalarla ilgili yada virüsle ilgili değil o konuda eminim.şimdiye kadar yüzlerce makina kurduk zaten kendi göbeğimizi kesemezsek bu işide yapamayız.eski bir cafeci olarak bu dediklerime hak verirsin.bunun msn ile ilgili olduğunu düşünmemin sebebibu sorunu sadece ben yaşamıyorumcafeci olduğuna göre internetcafecilerin sorunlarını paylaştıkları bir site var biliyosundur mutlakao sitede bu konu ile ilgili bir topik açtımlütfen gir bi bakaynı sorunu yaşıyan kaç tane daha cafeci varve hepside bi çözüm arıyor fakat bulamıyorsorun 30 makinanın üzerine çıkınca başlıyorbu sorunu çözenler dükkanına 2.nci bir internet alarak çözebiliyorlar.buda dükkanda yeni bir yatırım yeni masraf demek bu krizdeben bu yatırımları yapmadan bu işi çözmenin bir yolu varmı onu araştırıyorum.bugün orta halli bir router'ın fiyatı 1000$ dan başlıyor30 makinanın üzerine çıkınca msn'ler en fazla düşmeden 10dk duruyorama 26-27 makinada hiç bir sorun yokonun için dedim msn ile ilgili bir ayar yapılabilirmi belki buna sebeb olan neyse bilen birisi vardırda bir reg kaydı ile düzelttirir v.s.neyse ilgin için teşekürler msn ile ilgili önemli bir site olduğu için buraya yazdımama senden başkada ilgilenen olmadımod arkadaşımız sağolsun sorunu teknik kısımdan alıp soru-cevap a taşıdıdaha kimse okumadan konu 2.nci 3.ncü sayfaya düşüveriyoyinede herşey için teşekürler.