ben YAGMUR... sac boyamada sakınca yoktur tesetturlu veya cılbablı kadınların kafaları zaten kapaşıdır ama bu saclarını boyamaması anlamına gelmez her kadn yanı evlı kadın esıne guzel gorunmek zorundadır ewet altını cızıyorum zorundadır ve kendısıne mustehap olmadıgı halde daır esı ıstedıgı takdırde kac alma bacak alma sac boyma makyaj yapma gıbı butun guzel gorunen herseyı yapabılırler ...yaLnız..! dısarıya kesınlıkle cıkmaması geregınce bu yapıLanLar sadec ve sadece kendı hane ıcerısınde ve esıne ozel olmalıdır kı gunah oLmasın...ve regl donemınde sac boyanmaz bana gore sacın fızıksel katmanın boya kapatıyor ve gusul suphelı oluyor eger kına veya keten gıbı maddelerle boyanacaksa ewet boyanabılır ama kımyasal sac boyalı dedıgım gıbı guslu suphelı kılıyor ve gusulsuz abdestsız sac boyamayın hanımlar...
Alıntı
adetliyken saç boyanır mı
ben yagmur...
DAHA ONCEKI YAPMIS OLDUGUM ACIKLAMAMDADA BELIRTTIM HAYIR BOYANMAZ. ANCAK HAYIZ (REGL) DONEMI BITER KADINLAR TEMIZLENDIKTEN (GUSUL ALDIKTAN) SONRA SACLAR BOYANIR VE YAHUT VUCUT KILLARI ALINIR VEYA BASKA BIR DEYISLE REGL ONCESI YAPILMALIDIR BUNLAR... UNUTMAYIN HER UZVUMUZ BIZDEN HESAP SORACAK SAHITLIK EDECEKTIR... VE SAC BOYAMA EGER KIMYASAL MADDELER ILE YAPILMIYOR ISE KINA VEYA KETEN ILE YAPILIYOR ISE HER HANGI BIR SAKINCA YOKTUR...