Arama

PiSiK0PATR - avatarı
PiSiK0PATR
Ziyaretçi
9 Temmuz 2006       Mesaj #724
PiSiK0PATR - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba rakadaslar benim bir kac sorularim ve sorunlarim var size:

ilk oce soyle anlatiyim
beni birisi msn'de kayit etmek istemis bende o kisi ekle dedim ve o kisiye sordum kimsin diye ve bana dediki: "bana ben seni e-mail adresini kilitlicem ve sifreni bulacam" dedi vee bende o kisiyi silip engelledim..

soracagim sorular sunlar:

1.) hotmail adresinle bir kisi senin e-mail adresini kilitleyebilr mi??? sifremi bulabilir mi??? ben o kisiyi kendi msn kayit ettim ve sonradan sildim ve engelledim
2.) ben msn live plus yukledim. ve bir kisiye ses yollamak istedigim zaman yolluyamiyorum sankibir islem yaparsinda o yaptigin islem sana yanit vermezya onun gibi ses cikartiyor. ve karsi tarafa ses yollamiyor

yardimlarinizi bekliyorum.... lutfen yardim edin...

Birisini msn e kaydetmenle bir şey degişmez ama programla kilitleyebilir msnini o kilitlerse sende açabilirsin ama her zaman açılmıyor şifreni alması için sana fake mail gönderebilir yada bir dosya sen o fake mail e şifreni girdiginde şifren o na gider tanımadıgın kişilerden dosya alma server oluşturup göndermiş olabilirler o gönderdikleri dosyayı açarsa başta ip in olmak üzere bilgisayarındaki her şifre onlara gider yani kısacası birisini ekledin diye hiç bir şey olmaz ikincisine gelince karışıdaki kişide msn plus yüklümü birde yanlış sürümde yanlış plus kullanıyor olabilirsin yada bütünleşmemiştir plus hakkında fazla bilgim yok onun uzmanları var yardım ederler benim soruma ve benim üstümdeki arkadaşların sorusuna cevap verirseniz sevinirim Msn Wink