Arama

fx2006 - avatarı
fx2006
Ziyaretçi
14 Ekim 2009       Mesaj #12
fx2006 - avatarı
Ziyaretçi
slm;

4-5 gün önce bendede başlayan bu problemi google da arayınca buraya geldim. Şimdi benim 25 makinam var ARP saldırısı , ses kartı çökmesi v.s problemler oldu ve Anti ARP ile sorunu çözdük satın aldık vs. son 4 güne kadar önce yavaşlama harici bir problemmimiz yoktu. 4 gün önce msn ler düşmeye başladı. Önce tek tük 1 gün sonra 10-15 dk da bir. Ertesi gün ise 5 dk da bir INTERNET KÖKTEN gitmeye başladı. Modemin ADSL hat ışı sönüyor sonra INTERNET ışığı sönyüro modem yazılımı bağlantı kesildi diyor sonra ADSL geliyor sonra net geliyor. Modemden var sayılarak modem aldım LINKSYS yine aynı problem. Bir arkadaşım virüs olabilir dedi ama dedi ana makina olabilir dedi. Bi laptop getirdik handyi kurduk anamakinadan 1byte bile almadan kabloalrı söküp laptopa bağladık. 3-5 saat hiç bişi olmadı sonra 1 kere gitti, sonra bir daha gitmedi. Ana makinaya yenibir ETHERNET ve yenibir HDD taktık , yine hiç bir bilgi almadık eski hdd den. Bugün onu kullanıyoruz sabahtan beridir şu saate kadar 3 kere gitti , hem ana makina hemde client bir makinadan uzaktaki başka bir makinaya kamera açıyoruz. kopma olacağı zaman önce kameralar donuyor sonra msnler relogin oluyor. Bir çözüm bulan olacakmı bilmiyorum....