SeLam arkadaŞLaR ben yaklaşık 1 hafta önce bilgisayarıma format attım format öncesi eski sürüm msn kullanıyordum ve yeni msn güncellemesiyle ilgili herhangi bir sorunum yoktu.Format sonrası msn yi kurmaya çalıştığımda yeni sürümü kurmam gerektiği uyarısını aldım daha sonra bu sürümü kurdum fakat gün geçmiyor ki yeni bir sorunla karşı karşıya kalmıyalım.ilk başlarda kişi listem bir görünüp bir kayboluyordu şimdi kendiliğinden geçmiş durumda bu sefer de webcam le sorun yaşıyorum 1 haftadır sorunsuz webcam açabilirken dün akşam arkadaşıma webcam ı kapatıp başka arkadaşıma açmayı denedim ama o da ne webcam i görmüyor ses ve görüntü kurulumu kısmında kamera seçili orda görüntü alabiliyorum ama karşılıklı birine açtığımda webcam takılı değil olarak görülüyor...Tüm bu sıkıntı ve stres içinde bunalmış haldeyim..Dün yeni sürümü kaldırıp tekrar eskilerden bir sürüm indirip kurmak istedim yeni sürümü komple kaldırdım eski sürüm ü yine kuramıyorum tekrar güncel sürüme yükseltme uyarısı alıyorum...Yeni sürümde yukarıda bahsetmiş olduğum sorunların çözümü varsa o konuda yardımcı olabilir misiniz ? eğer yoksa şu an pc m de hiç bir msn sürümü yüklü değil eski sürüm msn yüklemek istiyorum tekrar belirteyim hiçbir msn sürümü yüklü değil eski sürüm kurmaya çalıştığımda da güncelleme tamam de ibaresi geliyor ekrana..Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
işletim sistemi xp sp3