Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
13:38, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 13:39
Arama
MaviKaranlık Forum
Internet / Bilgisayar / Teknoloji Dünyası'ndan Haberler
-
Tek Mesaj #460
Mavi Melek
Ziyaretçi
16 Ekim 2009
Mesaj
#460
Ziyaretçi
Google'dan Google Building Maker
Google'dan, Google Earth'ü mükemmel hale getirecek yepyeni bir hizmet: İşte Google Building Maker...
Google Maps'te binalar çok daha sağlam bir görünüşe sahipti. Çünkü bu görüntüler Google tarafından tek tek seçiliyordu. Ancak bu değişmek üzere.
Google, Google Building Maker hizmetini yayınladı. İnsanlar haritalardaki binaları bu sayede üç boyutlu hale getirebilecekler.
Bu
yeni
araç Google Maps ile binaların inşa edileceği araçları birleştiren bir harman. Üç boyutlu oluşturulan binalar, orijinal fotoğraflarıyla kıyaslanacak ve gerçeğe uygun duruyorlarsa sisteme yerleştirilecekler.
Google blog'da şunlar yazıyor: "Bazılarımız Google'da bütün vaktini tek bir şeyi düşünerek geçiriyor:
Dünya
üzerindeki her yapının üç boyutlu modelini nasıl oluştururuz? Dahası bu modellerin tutarlı olduğundan nasıl emin oluruz? Güncel kaldığından ve bunu kullanmak isteyecek herkese yararlı olduğundan?"
Bu soruların ardından Google kendi sorusunu cevaplıyor "Böyle büyük bir projeyi gerçekleştirmenin en iyi yollarından birisi, projeyi dünyaya açmak. Bu yüzden bugün Google Building Maker'ı duyurduk. Kullanması çok basit ve eğlenceli bu araç ile Google Earth ile bina inşa etmek mümkün"
Kullanıcılar havadan çekilmiş fotoğraflardan yararlanarak, ellerindeki basit geometrik şekillerden binaların 3D modellerini oluşturuyor. Bir binayı modellemek sadece birkaç dakika alıyor.
hurriyet
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 13:39
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...