Alıntı
kerimak adlı kullanıcıdan alıntı öncelikle merhaba,
arkadaşlar daha önce karşılaşmadığım ve hakkında nette herhangi bir bilgi yada soru bulamadığım bir sorunla karşı karşıyayım. yeni açtığım msn adresimde kişilerime ekleme talebi gönderiyorum talep gidiyor arkadaşlarım tarafından kabul ediliyorum online görünüyorlar konuşabiliyoruz buraya kadar herşey normal ancak ne varki listesinde olduğum halde beni silmiş gibi gözüküyor bu messenger gizliliktede msn plustada msn discoverydede böyle tam tersi olarak biri bana ekleme talebi gönbderiyor kabul ediyorum online konuşuyoruz ancak onu listeme eklememiş görünüyorum neden beni sildin sorusuyla karşaılaşıyorum yani talebi ben gönderirsem onlar eklememiş onlar gönderirse ben eklememiş gözüküyorum bunu başka msn adresleriylede denedim aynı sorunla karşılaştım gittim başka bir pc de denedim başka adreslerle denedim yine aynı sorunla karşılaştım sadece son 3 4 gündür böyle bir sorun var ve ben bu sorunun genel bir sorun olduğu kanısına vardım yeni birini ekleyin muhtemelen sizde aynı sorunu yaşayacaksınız bununla ilkgili herangi bir bilgisi yada çözümü olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim yada yeni birini ekleyip aynı sonuca varıp varmadıgınızı deneyip bilgi verirseniz şimdiden teşekkürler
unutmadan bunu başka messenger sürümlerindede denedim aynı sorun devam etmekte 
Evet, birkaç gündür bu sorun mevcut. Daha fazla bilgi edindiğimizde paylaşacağız.