Baba Şimdi,her şeyden Önce bunu ruhun ıle benımseyı bılmelısın..gelip gecici seyler bır tutkunluk degil benım için savurganlıktır..Metal konusuna değinecek olursak!Birileri cıkar kendi doğruları ile Metal Şudur metal budur diye karsısındakı İnsana ahkam keser..Her duvardan bır catlak ses cıkıyor ve burası turkiye burda adam düz bir yolda gitse bile hayır sen yamuk gidiyorsun derler bu bir gercek...İlk okuduğum yorumda arkadasın değindiği bir nokta var! 7'nde ne isen 70 inde de o olursun..Ben metal müziğe zaten 7 yaslarında kapıldım ve su an 25 yaşındayım.. genclik dönemlerinden az zerrede olsa hiç bir şey kaybetmedim ce aksine daha tutkulu yaşamaya başladım..Sonuna kadar da gıdecek...
Sımdı sıze tafsıyem baskalarının yorumları yada elestırıler ıle degıl kendı dogrularınız ve kendı tutkularınız ıle metal muzıgı benımseyın cunku hıc bır sey sızın ruhunuzu sızden daha ıyı anlayamaz..bırakın konussunlar herkez konustugu ıle kalır ama o konusanlar gercekte metalı yasamazlar sadece laftan ıbaret bır kesımdır..her seyı gorurler bılırler ama metal adına bır sey yaptıkları da yok onun ıcın bos koyun...Metal muzık benım ıcın gokyuzunde esen ruzgarları fırtınaya donusturen ve ıcımde kasırgalar olusturan bır terımden cok fazlasıdır..Sonun da bastonlu bır ıhtıyar olsamda sonuna kadar metal muzıgı yasıyacam ve gozlerımı oyle yumacam.Altarnetıfı yok kacısı da yok..ne ıstedıgını ve neyı yasamak ıstedıgını bıldıkten sonra zaten bu muzık hayatın boyunca senınle beraber gelır..bır anlık hevesı olanlara ozentı demıyorum cunku metal muzıgı kımse sonsuza kadar dınleme zorunlulugunda degıl eger ozgurluk dıyorsanız ıste secım sıze ayıt baska hıc kımse karısamaz sanır ama sandıgı ıle kalır..Sız ruhunuzu dınleyın!!!!