Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
30 Ekim 2009       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bir genç kız herşeyi ile nasıl bakımlı olabilir üstüyle konusmasıyla tavırlarıyla hareketleriyle öz bakımı ile yani herşeyiyle nasıl çok çekici ve güzel olabilir bunun için biraz ipucu verirmisiniz acaba??????????????????? yardmcı olursanz ck swinrm...


Kendiniz gibi olun, başkasına benzemeye çalışmayın.
Temiz ve tertipli olun.
İyi ve güzel yanlarınızı ön plana çıkarın ama kötü yanlarınızı gizlemeyin, onlarla da barışık olun.
Moda giysileri, aksesuarları izleyin ama bağımlısı olmayın. Size yakışanları zaman içinde mutlaka anlayıp uygulayacaksınız.
Hayata pozitif bakın. Güçlü kişiliğe sahip olduğunuzu, zorlama olmadan çevrenize hissettirin.
Saç, el, tırnak temizliği ve bakımı çok önemlidir.
Size özel, size yakışan birşeyler mutlaka vardır, örneğin; boyunuz ve bacaklarınız uzunsa bilekten bağlı ayakkabı ya da dize kadar çizme giyin. Fiziksel özelliklerinizi değiştiremezsiniz ama uygun giysi ve aksesuarla göze hoş hale getirebilirsiniz.
Eğitimli olun, dil eğitimi, el becerisi eğitimleri alın. bunları laf olsun diye değil, hayatınızın parçası yapıp kullanın.
Mutlaka iş hayatına girin, kendinize güveniniz geldikçe çevreye de farklı bakacaksınız.
Kısacası bunun kuralı kanunu yok, eskilerde "Lady Okulu" adlı yerler varmış, şimdi de var sanırım ama onlara gerek olmadan kendinizi ve yaşamayı, yardımlaşmayı severseniz, güleryüzlü ve sevecen olursanız yeter. Kibirden, aşağılık duygusundan uzak durun. Bize bahşedilen bedenimize iyi bakarsak o da bize karşılığını verecektir.
Kendinizi sevin, güvenin. Ailenize ve çevrenize saygılı olun. Çevreyi koruyan, duyarlı ve yaşadığı topluma değer veren genç kızlarımızdan olmanızı öneririm. İnanın o zaman güzel miyim, çekici miyim gibi kaygınız olmayacaktır, çünkü güzel ve çekici yanınızı özel gayret göstermeseniz de herkes anlayacaktır.