Arama

Bella Swan - Tek Mesaj #1

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
31 Ekim 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Bella Swan
MsXLabs.org
Bella20Swan
Isabella "Bella" Marie Swan (daha sonra Bella Marie Cullen), Stephenie Meyer'in yazdığı Twilight roman serisindeki kurgusal başkahramandır. Alacakaranlık (Twilight), Yeniay (New Moon), Tutulma (Eclipse) ve Şafak Vakti (Breaking Dawn) romanlarını içeren Twilight serisi başlıca Bella'nın bakış açısı ile anlatılır.

Romanlarda Bella'nın annesi Phil adında bir beyzbol oyuncusuyla evlenir. Bundan dolayı çok seyehat ederler. Fakat Bella annesini engellemektedir. Bunu anlayan Bella babasının yanına Forks, Washington'a taşınmasının ardından gizemli Cullen ailesi ile tanışır ve Edward Cullen'e aşık olur. Ancak daha sonra o ailenin tuhaf doğasının ardındaki gerçeği öğrenir ve onların bir vampir topluluğu olduğunu keşfeder. Bella, bunun anlamı vampire dönüşmek olsa da Edward ile kalmaya isteklidir. Bella'yı güvende tutmak amacıyla Edward Forks'tan ayrılır.

Bella'nın babasının en iyi arkadaşının oğlu Quileute kabilesinden bir kurtadam olan Jacob Black bu sürede onu avutur ve Bella her ne kadar Edward'ı sevdiği kadar olmasa da Black'a da ilgi duymaya başlar. Tutulma'da Bella ve Edward nişanlanır ve Şafak Vakti'nde evlenirler. Daha sonra Bella'nın yarı insan-yarı vampir kızı Renesmee doğduğunda Edward onu vampire dönüştürür. Bella artık vampir olmuştur.Jacob ise Bella'nın kızı Renesmee'ye mühürlenir. Renesmee Carlie Cullen. Jacob ona Nessie diye isim takmıştır. Edward, kızı Renesmee doğarken Bella öleceği için onu vampire dönüştürmüştür. Şafak vakti'nin bir kısmı Jacob tarafından anlatılıyor.
Gerçekçi ol imkansızı iste...