Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar tatil dendimi yaz gelir akla ama bunun kış için nedense söylemeyiz. Şimdi bir düşünün güzel yurdumuzun nadide yerleri doğal güzellikleriyle dolu mekanları var ama kacını biliyoruz? yada tatile çıkıcaz ama neresi ?
İşte bu konu başlığında sizlerin tecrübeleriyle ve tavsiyelerinizle yurdumuzun tatil (bilindik/bilinmedik) yörelerini burada toplamaya bilgi alış verişi görsel resimlerde (kişisel) ekleyerek tanımaya başlayalım...
Gerçekci yaklaşımlarınızı bekliyorum. Çünki bu bize rehber olucak.
Saygılarımla,
Evet Kompetankediye katılıyorum bu konuda ve ben de bu sene yaz tatilini geçirdiğim Fethiye-Ölüdeniz hakkındaki tecrübelerimi paylaşmak istiyorum sizlerle...Öncelikle sezonuna göre değişmekle birlikte otel fiyatları oldukça uygun bu sene Fethiye civarlarında ( Haziran sezonunda 3 yıldızlı bir otelde herşey dahil kişi başı ücretler 45 -60 YTL civarında değişiyor)...Bunun haricinde tatil diyince aklınıza sadece şezlonga uzanıp güneşlenmek ve denize girmek gelmiyorsa çok farklı aktivitelere katılma imkanı da oldukça fazla...Örnek vermek gerekirse ;