Arama

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
12 Temmuz 2006       Mesaj #1160
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
ÖZLEDiM..

Ben PeLiN 19 yasina 2ay oldu gireli ve dogma büyüme avusturyadayim,bundan 1 sene önce YASiN adinda bir gencle tanisdim CHAT ´de 1 hafta telefonda görüsdük ve sonra bulusmaya karar verdik o viyanada yasiyordu bende viyana di$inda yasiyordum..Bulusurken yanimda 2 kiz arkadasim geldi ve onun yaninda 2 genc geldi muhabet ettik ve hersey cok guzeldi gulduk bazi konular hakkinda tartistik onu gorunce elim ayagim titremisdi cok etkilenmisdim ondan yakisikliydi karizmatikdi..Biz ogunden sonra birlikte olduk ama hep tartisiyorduk ayriliyorduk ama dayanamiyor yine birlikte oluyorduk her gün görüsüyorduk hergün arabayla yanima gelirdi ve gece yarisina kadar gezerdik vaktin nasil gectini bilmezdik..birgün bana bahane söyleyip ayriliyoruz dedi kiyafetimi bahane etmisdi ve bitsin dedi oysa ben aciktim ama o istemiyor diye kapali seyler giyiyordum..o gün ak$am üsdü yanima gelmesini söyledim konu$mak icin Yagmurlu bir gündü hava cok sisliydi bi tuhaflik vardi havada sanki..yanima geldiyinde cok kötü durumdaydi gözleri dolmusdu Elimi tutup PELiN BiZiM GELECEGiMiZ YOK demisdi o an yikilmisdim anlamak istemiyodum sasirmisdim ailesinin beni istemedini söyledi ve ben kahrolmusdum yikilmisdim..eve gittim ve sabah kadar yatmadim agladim 5.ayindaydik ozaman birliktelimizin ben herseye ragmen seviyorum diye birlikte olmusdum ayrilmak istemisdim ama yine yapamamisdim yine en ufak seylerden tartisir ayrilmak isterdik ama yine yapamazdik..benim en yakin kiz arkadasimda onun en yakin erkek arkadasiyla birlikte olmuslardi onlarin sorunlarinla ilgileniyorduk bizimkisini azda olsa unutuyorduk derken aylar böyle gecti..Ailesi ikna olmadi ve farkediyordum oda ailesini seciyordu beni deyil.ben onun icin kapanmayi göze almisken o ailesini secti herkesin gecmisi ola bilir dedim anlamadi herkes gecmisinde biriyle konusur dedim anlamadi ama ben hep mesafeliydim ben namusumu kimseye vermemisdimki ama yinede anlatamadim ona..10 ay kadar birlikte olduk almanyadaki dayisina kadar telefon acip ailesiyle konusmasi icin yalvardik agladik tamam demisdi ama oda ben karismam kizarlar dedi..birgun tartisdik ve cok kötü kavga ederek ayrildik ama o cekti gitti viyanadan avusturyadan hic biryerde yok aileside bilmiyor nerede oldugunu..ve annesi keske ogluma karsi cikmasaydim keske size karsi cikmasaydim diyor hergun agliyor..tek dilegim NE EKERSENIZ ONU BICERSINIZ Kimseyi uzmeyin karsi cikmayin sevyiorsaniz mucadele edin pes etmeyin sevenler ayrilmasin..özledim yasinim seni neredesin