Arama


ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
9 Kasım 2009       Mesaj #1
ener - avatarı
Ziyaretçi
Dudaklar (Lips) - Dudak Resimleri

İnsan uyanık olduğu müddetçe ağzı ve dudakları sürekli hareket halindedir. İnsan konuşur, gülümser, güler, dudak büker, surat asar. Bu hareketleri esnasında ağız ve dudakların uyandırdığı tesir çok önemlidir. Fakat burada değişen ifadelere göre değil de ağız ve dudakların hareketsiz duruşuna göre karakter okumasından bahsedilecektir.

Dudakların Duruşu
Dudaklarını sürekli aralık tutarak hep ağzı açık gezen insan zayıf karakterli, geveze bir insandır. İnsanları ve durumları kavramakta pek başarılı değildir. Çoğu zaman kulaktan kapma, saçma sapan veya yanlış bilgilere göre karar verir.
Dudaklarını ekseri sımsıkı kapalı tutan insanlar da çoğu zaman kararlı ve cesur kimselerdir. Hayatın havailikleriyle uğraşacak zamanı pek bulmamakla beraber gerektiği zaman neşelenmesini bilirler. Sevgilerinde sadık, hislerinde sabit olurlar. Dünyanın ve hayatın komik tarafını pek göremezler. Başladıkları işi iyi olarak bitirmek onlara büyük bir huzur ve iç rahatlığı verir. Zor ve acil durumlarda böyle kimselere güvenenler aldanmazlar.

Dudakların Biçimi
Sevdiklerini cidden ve içten severler, ama sevgili seçmesini pek bilmezler ve biraz da çapkın olurlar. Bazıları tembel bir vicdan sahibi oldukları için, kendilerini tamamen dünya zevklerine kaptırmamakta zorlanırlar. Bazıları ise hayattaki herşeyi hiçe sayarak tamamen zevk için yaşarlar.

Alt dudak göze çarpacak kadar sarkarsa oburluk işaretidir. Böyle kimseler için yemek yemek hayatın belli başlı zevklerinden biridir. Alt dudağı sarkık olanlar sevecen ve iyi niyetli birer dostturlar. Arkadaşlarının dertlerini bıkmadan dinlerler. Ama zaten ellerinden dinlemekten başka pek bir şey gelmez. Zira kararsız oldukları için kendi hayatlarına bile bir yön çizmekte zorlanırlar.

Üst dudağı sarkık olan bir insan ise çekingen, kendi içinde yaşayan bir şahıstır. Hayatı ve insanları iyi anlar, görüş ve sezişi kuvvetlidir. Bununla beraber fikirlerini kendine saklar. Onun için böyle bir kimsenin hakiki değerini anlamak çok zaman güç olur. Onun asıl şahsiyeti başkalarını korkutan veya yıldıran zor durumlarda meydana çıkar. Böyle zamanlarda bir insan büyük sorumlulukları hiç sesini çıkarmadan üstüne alır.

Dudakların ucu aşağı doğru kıvrık olan insanın melankolik olacağı tabiidir. Böyle kimseler her şeye kara gözlüklerle bakmaya ve iyi bir vakit geçirdiklerini kendilerine karşı bile reddetmeye kalkışırlar. Bununla beraber dürüst, sadık, cömert ve iyi kalpli olurlar.


Lips  by egoistical


Bu konuda "Dudaklar (Lips) - Dudak Resimleri
" konusuna ait resimler yer almaktadır.
"Dudaklar (Lips) - Dudak Resimleri
" konusuna ait resimler için konunun tüm sayfalarını gözden geçirebilirsiniz.
Arşivlenmiş "Dudaklar (Lips) - Dudak Resimleri" konuları için bakınız: