Gülben Ergen, Mardin’de katliam yaşanan Bilge Köyü’ne gitti geçen hafta ne samimiyetsizliği kaldı ne de reklam peşinde koşması... Bu kadar hoyrat olmamızı aklım almıyor artık.
Hiçbir şeyi beğenmeme hali, her şeye hakir bakma tarzı, yapılan her işi küçültme çabaları çok can sıkıcı değil mi?
Ne yapmış Gülben Ergen?
Kalkmış Mardin’e gitmiş...
Git diyen mi var, zorla götüren mi var, mecbur mu bunu yapmaya?
Mardin’de harcadığı bir günü, çoluğu çocuğuyla işinde gücünde İstanbul’da harcardı...
Efendim kendi reklamını yapıyor...
Tut ki üç çocuk annesi bu kadının içinde gram çocuk sevgisi olmasın, tut ki sadece kendi reklamı için Mardin’e gitmiş olsun.
Ne var bunda?
Oradaki öksüzler, ayağında yeni ayakkabısı, sırtında montu olmayan çocuklar açısından reklammış değilmiş fark eder mi?
Onların hayatındaki en önemli gün o...
Şafak Sezer’le Hakkari’ye gittiğim için biliyorum, oralarda ünlülerin gördüğü ilgiyi, çocukların gösterdiği sevgiyi...
Ama biz şehirden, oturduğumuz yerden Mardin’e kalkıp giden Gülben’e burun kıvıralım.
Angelina Jolie, Bağdat’a Şikuk kampına gidince yardım meleği...
Gülben Ergen, Mardin’e Bilge Köyü’ne gidince reklam yapıyor...
Nedir bizim bu kompleksimiz?
Ünlüler sosyal kampanyalarda yer alsın, öncülük yapsın, eğitim yoksulluk trafik her konuda taşın altına elini koysun diyen biz değil miyiz?
Deriz ama yapanı da döveriz!
Keşke herkes Gülben gibi reklam yapsa...
Mardin’e, Hakkari’ye, Diyarbakır’a koşsa, çocuklara el uzatsa...
Yalandan kavga polemikle gündeme gelmek yerine, böyle reklam yapsa...
Cengiz SEMERCİOĞLU-Hürriyet Köşe Yazarı
Kaynak
Angelina yapınca müthiş Gülben yapınca reklammış!
Bizde böyle! Şimdilerde çilekli anne
Gülben Ergen'in başını yakmaya çalışıyorlar. N'apmış Gülben Ergen?
Mardin'in Bilge Köyü'ndeki çocukları ziyarete gitmiş yanında üç-beş paket değil, bir kamyon dolusu hediyeyle... Hediye dediğim de o çocukların en önemli ihtiyaçları yani. Peki ne oldu?
Ergen samimiyetsizlikle, çocukları reklam malzemesi yapmakla suçlandı. Neymiş? Ağlarken kameralar çekmiş Ergen'i. Siz bir zahmet kendinizi sıcak yatağınızdan, şaraplı sofralarınızdan kaldırın da gidin bakalım, oradaki manzara karşısında ağlar mısınız, ağlamaz mısınız? Neyse lafı uzatmayacağım. Görüşüm şudur sevgili okur;
Gülben Ergen iyi ki üşenmemiş, gitmiş Bilge Köyü'ne, iyi ki elini taşın altına koymuş, iyi ki gazetelerde haber olmuş. Bence diğerleri de örnek alsınlar ve sosyal sorumluluk hadisesini elden bırakmasınlar.
Cem Yılmaz da gitsin, Yılmaz Erdoğan da, Hadise de, Kenan Doğulu da... Hepsi fotoğraf çektirsin. Çektirsin ki, biz de görelim, biz de bir şeyler yapmak için çaba gösterelim. Ne o? Elin Angelina'sı, Bono'su, Sting'i, Madonna'sı yapınca çok güzel hareket oluyor da, Gülben Ergen yapınca, çok reklam hareket mi oluyor yani? Hadi canım.
AYŞE ÖZYILMAZEL-Sabah Köşe Yazarı
Kaynak