Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı nasıl mformat atarım bılgısı olan varmı
XP cd'si kullanarak format atabilirsin.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Alıntı
HATALI_SP3 adlı kullanıcıdan alıntı ARKADAŞLAR BENİM PC SP3 DÜ PC CİM GAYET RAHAT GİDİYODU OYUN YÜKLEDİM GTA UNDERGRAUND 2 AMA O OYUN TAK ÇALIŞTIRDI OYUNU WİNDOWS OTOMATİK OLARAK AÇTI AMA DOSYALARIN GÖRÜNÜMÜ AYNI SP2 GİBİ DOSYALARIN GÖRÜNÜMÜNE GELDİ SONRA BİDE PC İMİN D BÖLÜMÜ NÜN GÖRÜNTÜSÜ DEĞİŞTİ SONRA PC YE FORMAT ÇEKTİM SP3 OLDU ŞİMDİ PC ROKET GİBİ 1 GB EKRAN KARTI 2 GB RAM İNTEL CORE 2 QUAD ÖZELLİKLİ BİR PC İM VAR AMA ESKİ HATALAR NEYDEN KAYNAKLANIYOR YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
Eski hatanın neyden olduğunu bilemeyiz format atıp düzelttiyseniz güle güle kullanın.
Alıntı
morani36 adlı kullanıcıdan alıntı sayın admin windows 7 ye nasıl kurulur ben vista ultimate kullanıyorum şimdi windows 7 ye geçmek istiyorum ama bir türlü olmuyor vistanın üzerine kurulum yapıyor yardımcı olursanız sevinirim
Windows 7 kurarken 2 seçeneği var ya yükseltme yapacaksın yada diğer seçeneği işaretleyeceksin Xp deki gibi format atmak istiyorum dersen XP cdsi ile format çekersin windows 7 kurarsın.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı format atarken nasıl c ve d gıbı parcalara ayıracam pfff ...?
Kurulum sırasında bölümleri silip parçalara ayırabildiğin kısma gelmen yeterli olur. Türkçe menü olduğu için formatlama işleminde görebilirsin nerden yapabileceğini.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar ben goremedim nasıl format atılacapını dermisiniziz acaba yazmıo burdaa goremediimmmmm
İlk mesaja bakınız.