Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #126

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
22 Kasım 2009       Mesaj #126
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
EN IŞIKLI ANNE'nin GALA Dergisi Röportajı...

Atlas'ı saran kolları geçtiğimiz aylarda bir de Ares ve Güney'e dolandı.Aile genişledi...
Sevgi,mutluluk arttı...Ve mutlu aile tablosunu ilk kez GALA görüntüledi.

''Bir çocuğu üşümektan kurtarırsanız,o çocuk bunu ömrü boyunca unutmaz...Kenarda köşede unutulmuş olmadığını hisseder...''Bu sözleri sırtıma aldım artık...Kollarım yettiğince sarıp sarmalamak istiyorum tüm bebekleri,tüm çocukları...

Oğlu Atlas,minik ikizleri Ares ve Güney'le birlikte evinde objektif karşısına geçen Gülben Ergen,bu çalışmayla mardin köylerindeki yardıma muhtaç anne ve çocuklara da el uzatmış oldu.Ergen,bu fotoğraf çalısması için mardin'in Bilge Köyü ve civarındaki yerleşim birimlerinde yaşayan ilköğretim öğrencilerine,hastanelerde yatan yardım muhtaç annelere destek verilmesini talep etti.Hayali gerçekleşti,Hürriyet Gazetesi bu talebi yerine getirmek üzere harekete geçti.Yardım malzemeleri Ergen'inde bulunduğu bir grup tarafından geçtiğimiz hafta dağıtıldı.Hürriyet Gazetesi önderliğindeki projeye Mardin Valiliği,Ülker,LCW,Anneyiz.Biz,Akmerkez Eczanesi ve Yağmur Kırtasiye de destek verdi.Ve ünlü sanatçı böyle vir sosyal sorumluluk projesine imza atmanın mutluluğu,minik çocuklarıyla bir arada olmanın huzuruyla GALA için duygularını kaleme aldı...İşte Gülben Ergen'in iç dünyası...

Bu hayat bir çizgi film mi ?

Heidi ve ak sakallı dedesi,Peter,beyaz karlı dağlar hepsi gerçek diye düşünüyorum...
O köy,bize hiç uzak değil hatta.Tweety de var,Pinokya da,Asterix de yaşamın içinde.Bizim evin odalarından Nasrettin Hoca şen kahkahalarıyla çıkabilir her an...
Winnie The Pooh elinde kocaman bir bal kavanozuyla bizim mutfakta...
Minik akrabalar hız yapıyor sürekli,tüm renklerimiz en mavi bizim...

Dünyanın en güzel,en gerçek masalı mı bu sahip olduğum her değer?

Ben nasıl şükretmem?
Hep şükrettim,ben şükrettikçe geldi benim kahramanlarım art arda geldiler,ben şaşkın,ben plansız...

Göz göze konuşulabileceğini sadece bu aşk öğretirmiş insana,annelik...

Sen benim minik kahramanım...

İsmini her söyledğimde gözlerini gözlerime değdiren,yüzündeki nurla beni aydınlatan,hep gayretli,hep başaran GÜNEY'im...

Bana ne çok görev düşüyor artık...
Anlatmam,paylaşmam gereken o kadar çok şey var ki...
Manevi değerlerine sahip çıkan,saygı ve savgi dolu olsun isterim benim çocuklarım.
Atlas dünyaya geldiği günlerde,binlerce fidanları şimdi büyü de orman oldu...
Şimdi Ares ve Güney beni hüznün ağır yaşandığı,hasret kokan bir köye,Bilge Köyü'ne Mardin'e yolladılar.
Minik Kahramanlar''Ocağa bir odun da biz atsak,acaba kardeşlerimiz bir nebze olsa ısınırlar mı?''dediler...
Ben düştüm yollara...

Nefesin bir rengi varmış,ben yeni gördüm...O nefes,Allah'ın sesiymiş yeni öğrendim...

Sen benim minik kahramanım...

Tüm zorluklarla,baş eden parmağımı sıkı sıkı tutup hızla kucağıma gelmek için hep gayretli,hep başaran ARES'im...

GALA DERGİSİ...GÜLBEN ERGEN'İN İÇ DÜNYASI... !!

Son düzenleyen Safi; 22 Ocak 2016 00:53