Arama

Sonsuz Aşk - Tek Mesaj #196

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Temmuz 2006       Mesaj #196
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Artik seninle konusmamaliydim. Bitirmeliydim herseyi yasanan tum guzel gunleri unutmaliydim. Bunu yuzune karşı söyleyemezdim. Belki mail atmalıydım sana. Sesini duymak istemiyorum demeliydim bunu delicesine isterken, beni bidaha arama diyecektim yalanda olsa... Herseferinde hazırdı hersey ama yapamadım, ne gönderebildim nede soyleyebilirdim. Belkide beni mutlu eden teksey sendin hayatımda, yalnızlıga hazır degildim, mutsuzluguysa hic sevmedim. Ne seni bensiz nede beni sensiz bırakamadım. İliskimizde hic kıs olmadı, soguk ruzgarlar esmedi, yagmur, kar yagmadı... Hep mutluyduk seninle. Kavga etsekte ayrilmaya yeltensekte kac kez yapamadik. kopamadik birbirimizden. Seninle yasanan hersey, soylenen her soz guzeldi. Hep bahardik biz hep yazdik. Hep o guzel bahar ciceklerininin kokusu oldun sen koklamaktan vazgecemedigim, bıkıp usanmadıgım... Hayatin butun renkleri sende toplanmisti sanki, En parlak en canli kızgın gunestin sen icimi yakan, günese bakamadigim gibi sanada bakamazdim ama bilirdim var oldugunu hissederdim sicakligıni... Bir yildizdin sen ufacik govdesiyle dunyamı aydınlatmaya calisan. Herseydin benim gozumde yasamak icin muhtac oldugum bir damla kandin belkide damarlarimda dolasan... Hazir degilim ciceksiz gelen bahara, gunessiz dogan gune, yildizsiz baslayan geceye... Soguk karli kis gunune, karanlik gecelere verme beni sen hep gunesim ol ve beni hic bırakma....