Biliyorum kızacaksın yine bana açma bu konuyu diyeceksin. Elimde değil bebeğim elimde değil. Aklıma geldikçe deli oluyorum çıldıracak derecede kıskanıyorum seni. Her akşam ayrılırken senden aklıma o geliyor. O’nun yanına gidiyorsun. Her yerde yanında. Evde, dışarıda, odanda hatta işyerine bile gelip seni benden koparabiliyor. Deli olmak üzereyim. Herkes ne oldu sana diyor. Durgunlaştın bu aralar. Sesin soluğun çıkmıyor diyorlar. Ortalığı birbirine katan ben artık bir köşede sessizce oturuyorum yalnızca ve düşünüyorum acaba ne yapıyorsun diye. Yanında onun olduğunu bile bile seni özlüyorum. Ve biliyorum ki o hep yanında olacak. Elimden bir şey gelmiyor. Bazen sana gel derken bile içim ağlıyor. Boş bir umuda bağlanıyorsun diyorum kendime. Ve ne çare seni çıkaramıyorum ne aklımdan ne de yüreğimden. Gideceksin ve 9 eylül cumartesi günü tamamen onun olacaksın artık. Ve ben sana en sevdiğim ay olan eylülde gel diyemeyeceğim. Çünkü gelemeyeceksin. Kim bilir belki ben gelirim oralara. Belki de senin haberin olmadan çok yakınında olurum. Tanımazsın bile beni. Öyle yoldan geçen biri olurum gözlerine bakarken. Belki bir otobüs durağında gözüne ilişirim artık tanıdık bir yüz olarak. Gülümsersin belki de günaydın derken. Belki de kim bu dersin içinden öylece bakan gözlerime. Bilmezsin ki gözlerinde yaşadığın ya da yaşamaya çalıştığın geçmiş bir aşkını aradığımı. Bilmezsin seni hala delicesine sevdiğimi. Bilmezsin o sessiz vedadan sonra bile verdiğim sözü tutarak seni beklediğimi. Belki gözüne bir yerlerden tanıdık gelirim. Ama ihtimal bile vermediğinden orda olacağıma sormak bile gelmez aklına. Yalnızca gözlerinden yüreğine bakan biri olurum sadece her sabah karşılaştığın. Bilmiyorum. Aklına gelir miyim ilerde bir gün. Hatırlar mısın beni bilmiyorum. Küçük yavrum dediğim biri vardı der misin. Hayatın hangimizi nereye sürükleyeceği belli değil. Ama şunu bil ki ben hep sende olacağım. Her şeyde her yerde seni anacağım. Ama sen bilmeyeceksin. Yalnızca hayatından sessizce çıktığım için kızacaksın bana. Ve bu kızgınlığını da benimle birlikte unutacaksın. Biliyorum. O otobüs durağında beni hiç tanımayacaksın.
Ve sen benim imkansız aşkım olacaksın…
Sen imkansızsın
Sensizlik imkansız
Aşk imkansız
Şarkısını mırıldanarak otobüse binip gideceğim bilmediğim yollara…
İçimde sen…
Ve can kırıklarımla…
f. sürmeli