Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
18:02, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cuma, 05 Aralık 2025 - 18:02
Arama
MaviKaranlık Forum
Erdinç Erişmiş
-
Tek Mesaj #1
Alvarez Ocean
Ziyaretçi
3 Aralık 2009
Mesaj
#1
Ziyaretçi
Erdinç Erişmiş - Erdinç Erişmiş Kimdir - Erdinç Erişmiş Biyografisi
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Erdinç (d. 28 Kasım 1966, Kayseri), Türk müzisyen, besteci ve yorumcusu. Türk pop müziği'nin büyük ismi Kayahan Açar'ın yeğenidir.
İlköğretimini Kayseri Talas Derviş Güneş İlkokulu ile Ankara'da Kavaklıdere İlkokulu'nda bitirdi. Ankara'da G.O.P Ortaokulu ve Mimar Kemal Lisesi'ni bitirdikten sonra Çukurova Üniversitesi Mersin Turizm İşletmeciliği bölümünü kazanarak Mersin'e yerleşti. Lise yıllarında Ankara'da O.D.T.Ü. Spor Kulübü, Mersin'de Çukurova Spor Kulübünde basketbol oynadı.
Ortaokul yıllarında hobi olarak ilgilendiği müzik, 1985 yılından itibaren profesyonel mesleği oldu. 1992 yılında ilk albümü "Yalnız Yıldızlar", daha sonra 1999 yılında "İlk Gözağrım" adlı ikinci albümünü hazırladı. 1990 yılında Nilüfer'in albümüne "Her şey Bitecek Bir gün", 1995'te Coşkun Sabah albümüne "Boncuk Boncuk", Herşeyim Senin Olsun, Gitme Kal" isimli şarkılarını verdi. 1985 yılından itibaren beste ve söz yazarlığı çalışmalarının yanı sıra sahne çalışmaları da yapan sanatçı 2003-2005 yılları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent orkestrasında solist olarak görev aldı. Akustik gitar, bağlama ve klavye çalabiliyor.
Albümleri
Yalnız Yıldızlar (1992)
İlk Gözağrım (1994)
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 18:02
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...