Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı MERABA ARKADAŞLAR AYNI SORUN BU SABAHTAN BERİ BENDE DE VAR. İKİ KEZ YENİDEN KURDUM 7.5İ AMA DEĞİŞEN BİRŞEY OLLMADI. AYNI HATA KODUNU VERİP DURUYOR. BAĞLANTI SORUN GİDERİCİSİNİ AÇTIĞIMDA İSE ANAHTAR BAĞLANTI NOKTALARI NIN YANINDA UYARI İŞARETİ ÇIKIYOR. SABAHTAN BERİ Bİ TÜRLÜ İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM. LÜTFEN YARDIM EDİNNNNNN
Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Dana Sonra SırasıyLa BaşLat>ÇaLıştır> regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yap....
SaygıLar. Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı JAy JAy Msn n KapaLı OLsun Yaparken ve Dikkat Et Tarih Saat Gün Ay Vs. AyarLarın Tamam OLsun Daha Sonra Yukarıda ki Verdiğim Komutu Aynen UyguLa ve Pc ni Yeniden BaşLat.. SaygıLar... Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı Jay Jay Birde Msn i ve Tüm EklentiLerini Pc nden KaLdır ve Pc ni Yeniden BaşLat Msn i Kur ve Aynı KomutLarı Tekrar İzLe BakaLım NasıL OLacak.. Sende Başka Bir Sorun Var Sanırım.. OLmazsa Tekrar Dön buraya Bir Çaresine BakaLım..
Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı RESTART YAPMADAN ÖNCE Bİ DE WİNDOWS MESSENGERİ KALDIRABİLECEĞİM Bİ ÇALIŞTIR KOMUTU VEREBİLİRMİSİN. ONU DA KALDIRMAMIN Bİ YARARI OLABİLİR BELKİ PLAYYYYY. SEN DAHA İİ BİLİRİSİN
Windows Msg. İLe Bir ALakası Yok Jay Jay Ama BuLabiLirsem Komutu Yazarım Buraya Ok
Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı ALLa ALLa Enteresan Bir Durum,, OLmaması İmkansız Bu Çözüm Herzaman % 100 Tam Sonuç Vermiştir.. Ben Biraz Düşüneyim Az Müsade Jay Jay.. Son düzenleyen Blue Blood; 31 Mart 2006 22:28