Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Aralık 2009       Mesaj #7
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

beynın sag tarafının alt tarafında kıtle olusmus.basımda agrı cok fazla agrı var.ben 74yasındayım ve doktorlar tumor dıyor ve acıl amelıyat dıyor ankara ya gt dıyorlar.ayrıca sureklı basım donuyor basımı vuruyorum neyapmalıyım

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

KAFANIN ÖN TARAFINDA SU TOPLAMASI VAR DEDİ DR LAR VE 6 AYDA BİR MR ÇEKTİRİYORUZ KIZIM ŞU ANDA 1 YAŞINDA İLK TEŞHİS 6 AYLIKKEN ATEŞSİZ HAVALE GEÇİRMESİ SONUCU ORTAYA ÇIKTI DR LAR ŞU AN Bİ TEDAVİ VERMİYOR VE KENDİKİĞİNDEN GEÇMESİNİ BEKLİYORLAR DOĞRUMU YAPIYORUZ SİZCE

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

iki yıl önce beynimdeki biriken sıvıyı belimden aldılar.İki yıl sonra tekrar beynimde sıvı birikmiş beyin cerrahı şant ameliyatı olmam gerektiğini sölyedi.Tekrar belimden su alıpta tedavi olamam mı??

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

hamileligimin 28 h.bebegin beynindeki sıvının 10mm olması gerekirken 18mm dendi bunun tedaisi varmı omur iliginde acıklıgın olmadıgısöylendi dogumdan sonra tedavisi varmı gecermi bebeklerim ikiz tüp bebek lütfen cevaplarmısınız.


Beyinle ilgili her türlü rahatsızlığınızı sadece doktorunuzla paylaşıp onun çözümlerini, önerilerini, tedavisini ve bakımını uygulayın. Bir doktorun tedavisi sizi memnun etmediyse ikinci bir doktorla, sağlık kurumuyla tedavinize devam edin.
Geçmiş olsun.