Alıntı
recruit87 adlı kullanıcıdan alıntı Çocukluğumuzun kabusu olmuştu bu dizi, şöyle ki; o dizi yayınlandığı saatte annemiz sağolsun kumandayı alır eline başka birşeye geçirmezdi kanalı -) Sene 93' evrelerinden felan bahsediyorum.Birde dizinin orginal ismi ''The Young And The Restless'' Baş harflerine ithafen filmin logosu Y&R şeklinde yapılmış,yalnız bizim Türk yapımcılar kurnazlıklarını yaparak yine dizinin ismini Yalan Rüzgarı yapmışlar.Yani Y&R yi bozmamışlar bi nevi
Bu dizinin kapanış fon müziğini ezberlemiştik resmen-) Ama belkide eskileri,klasik müziği sevdiren parçalardan biriydi o.
Richard Clayderman & Henry Mancini'nin hayat verdikleri ''Nadia's Theme'' müziği..
Klasik müzik severlerin kesinlikle ilgisini çekecektir tavsiye ederim -)
Ha ha bırde dallas vardı dımı ceyar omrumuzu yedı abı ya laa onların yuzunden kara sımsegı ızleyemıyordum annemın bır elınde terlık bır bır elınde kurek dızı bıtene kadar ayrılmıyordu ha bırde su cesur ve guzel denen sacma bır dızı vardı doksanlı kusaklar hep entıka ıcınde kaldı zuhaha ben bıle kotu olmayı benımsemıstım boyle entıkalarla fılan muhaha