Arama


ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
18 Temmuz 2006       Mesaj #11
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
İdeal Sevgili Bulma Mekanları


Sevgilisi olmayanların en büyük avantajlarından biri her an her yerde aradığı o özel insanla karşılaşıp büyük bir aşka yelken açma şansları olmasıdır.

ÖNEMLİ NOT: Sevgilinizin olup olmaması önemli değil. Sevgiliniz olsa bile bu tür mekanlarda daha çok vakit geçirmenizi tavsiye ederim. Msn Grin Nasip kısmet işi, hiç belli olmaz.. belki daha iyisini bulursunuz Msn Grin Msn Grin Msn Grin

Hayatının aşkına nerede rastlayabileceğini merak edenler mutlaka evli arkadaşlarına nerede tanıştıklarını sormuşlardır.


Bu merakınızı gidermenizde size az da olsa yardımcı olmak amacıyla biz de size sevgili adaylarıyla tanışabileceğiniz bazı mekanlar önermeye karar verdik.

Bu mekanlarda karşınıza çıkabilecek o özel insanla kurduğunuz diyalogların öneminin de altını çizerek önerilerimize geçelim:


* Arkadaşınızın evi:

İçkinin su gibi aktığı bir parti de olsa ciddi bir akşam yemeği ortamı da hayalinizdeki insanla karşılaşabileceğiniz yegane yerlerden biri arkadaşınızın evidir. Arkadaşınızın, sizin tanımadığınız birçok arkadaşı olabilir ve bu kişiler içinden hoşlanabileceğiniz insanlar çıkabilir.

Arkadaşınızın sizi tanıştırdığı arkadaşları gibi dolaylı yoldan da olsa size yakınlığı olan kişilerle tanışmak bir bakıma çok avantajlıdır. O kişiye örneğin: “Melis’i nereden tanıyorsun?” diye bir soru sorabilir ve uzun bir sohbetin ilk adımını atabilirsiniz. O noktadan sonra ortak arkadaşınız hakkında övücü sözler söyleyebilir ve hatta araya kendinizi de sıkıştırabilirsiniz.

Bir uyarı: Orada tanıştığınız kişinin arkadaşınızın eski sevgililerinden biri olmadığına emin olun. Bu, gelecekte o kişiyle aranızda olabilecek herhangi bir duygusal yakınlaşmaya olumsuz etkileyecektir.





* Bar:

Barlar klasik tanışma mekanlarıdır. Barlarda genellikle çakırkeyf, mutlu ve birileriyle tanışmak için can atan tipler vardır. Fakat bu tip mekanlarda biriyle tanışırken karşılaşılan bazı problemler vardır:


1-Tanışmayı düşündüğünüz kişi hakkında bilgi alabilme olasılığınız yoktur.

2-O kişinin sizden hoşlandığına da emin olamazsınız.

Bar gibi ortamlarda bu hususlara dikkat ederek yeni insanlarla tanışabilir ve hayatınızın insanına rastlayabilirsiniz.

Bir uyarı: Tanışmayı hedeflediğiniz kişinin çok sarhoş olmamasına dikkat edin. Çünkü insanlar bu tip yerlere içmek ve mümkün olduğu kadar çok yeni insanla tanışmak için gidiyor.




* İş yeri:

İşyerlerinde yaşanan ilişkilerin her zaman tehlikeli bir yanı vardır. O kişiyle yaşadığınız aşk bittiğinde sadece yeni bir sevgili değil bir de yeni bir iş aramak zorunda kalırsınız. Tabi bu da işyerinden hiç kimseyle birlikte olamayacağınız anlamına gelmiyor. Çünkü iş yerinde örneğin bir takım içinde çalıştığınız ve birlikte birçok şey paylaştığınız arkadaşınız iyi bir hayat arkadaşı olabilir.

Hoşlandığınız iş arkadaşınıza işten sonra dışarıda bir içki içmeyi önerebilirsiniz. Önce onunla iş dışında bir arkadaşlık kurup daha sonra her şeyi oluruna bırakabilirsiniz.

Bir uyarı: En azından sizin bölümünüzden olmayan biriyle böyle bir yakınlaşmaya girin. Hayatta hiçbir şey eski sevgiliyle birlikte çalışmak zorunda olmaktan daha kötü olamaz.





* Sınıflar:

Öğrenciyseniz ya da boş zamanını doldurmak için hobi kurslarına gidiyorsanız da unutmayın ki sınıf ortamı yeni insanlarla tanışmak için en uygun yerlerden biridir. Zaten ilgilendiğiniz ortak bir konunuz olduğundan karşınızdaki kişiyle konuşacak çok şeyiniz olacaktır. Onu daha yakından tanımak için aralarda onunla birlikte kahve içebilir ve sohbeti derinleştirebilirsiniz.

Bir öneri: Aynı sınıfta olduğunuz bir kişiyi etkilemek istiyorsanız sınıfın en iyisi olmaya çalışın. O zaman bu kişi yeteneklerinizin farkına varacak ve sizinle takılmak isteyecektir.


* Internet

Yeni bir kişiyle tanışmak için en kolay yol internettir. Seçtiğiniz arkadaş sitesine, ki bu konuda ne kadar iddialı olduğumuzu biliyorsunuz, fotoğraf yollayabilir ve ruhunuza en çok uyacak olan kişiyi çeşitli kriterleri işaretleyerek seçebilirsiniz.

İlk adım olarak seçtiğiniz kişinin profilini ele alarak o kişiye mesaj yoluyla sorular yöneltebilirsiniz. Örneğin Sertab Erener’i beğendiğini yazmışsa başka hangi şarkıcılardan hoşlandığını sorabilirsiniz. İlk mesaj çok önemlidir. Onun için orada yazacaklarınızın ilgi çekici ve renkli olmasına dikkat edin.

Bir öneri: Eğer mesajınıza cevap verirse hayatınızla ilgili daha detaylı bir mesaj atarak ondan da aynısını isteyebilirsiniz...


Bir yerde bir dua okumuştum.. Sizlerle paylaşayım..

elhamdürüsü ile
kızlar sürüsü ile
sabah birisi ile
akşam birisi ile
Aminnnnnnnnnnn
Allahım...
karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse ben
tehlikeye
atılayım onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım
o çalışmasın ben çalışayım
o hasta olmasın ben olayım
allahım
o aldatmasın
ben aldatayım
benim güzel karım dul kalmasın ben kalayım
amin...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ