Önümde kahvem sicak.. iciLmeyi bekLiyor...Bir sigara yaktim ve icime cektim düsünceLerin arasindan siyriLip...
Nemi düsünüyorum..? soruLar soruyorum kendi kendime.. cevabi oLmayan..
Neydi diyorum .... neydi...! beni ona bu kadar ceken, bagLayan güc..
bir an oLsun neden cikaramiyorum onu akLimdan...
Simdi dönüp geri baktigimda güLümsüyorum cünkü tanismamiz ne komik oLmustu....oysa ne kadar tersti bana „SANAL SEVDALAR..“ güLerdim duydugumda... anLamsiz buLur ve hatta daLga gecerdim kendimce...
Neydi aLLahim neydi beni bu haLe koyan ... düsunüyorumda iLk konusmamizda etkiLenmis icim sicacik oLmustu... anLam verememistim hatta bocaLamis sacmaLamistim iyice....
bazan soyLe duüsünürdüm yazisirken....
acaba adi gercekden bu muydu.... GözLeri yesiLmiydi eLamiydi.? yada baska bir renk dogadan....sacLari ne renktti..? ya..Teni..? kumraLmi ,esmermi..?...konusurken eLLerini kuLanirmiydi..?mimikLeri yüzüne anLam katarmi..?su an su dakikada ne geciyor icinden... agLarmi hic ..? kaykahayLa güLermi..? onu en cok ne güLdürür ne üzer..? benimLe payLastigi saatLerden benim kadar zevk aLirmi..? gittigi zaman konustukLarimizi düsünür güLermi..? yoksa hemen unuturmu..?
bu kadar biLmezin icinde neydi tanrim beni ona iten..! HayaL kurarmi hic benim gibi..? HayaLLerinde bana yer varmi, oysa ben onsuz hayaL kuramaz oLdum..!
Neydi tanrim neydi bu icimdeki ates... beni yakip kavuran...sevebiLirmiydi insan görmedigi, dokunamadigi bir mechuLu..!?
Git gide daha cok zaman gecirir oLmustum bu hayaL ürünü dünyada..sanki zaman duruyor hic saatLer iLerLemiyordu onunLaysam...o yoksa eger üzüLür ve abartarak agLiyordum.... geLisi bir ömür aLiyordu sanki ömrümden...zaman gecmek gitmek biLmiyordu bekLeyis sona ermiyordu umutsuzca...
ya geLince... geLince dünyam aydinLanir yüzümde güLücükLer beLiriyordu anLam veremedigim, icimde bir heyecan.....geLdi... o geLdi diyorum...ve anLamsiz bu heycandan korkuyordum...
Bazi gercekLer var kendime biLe itirafdan korktugum...beni icten ice huzursuz eden gercekLer.....ve korkuyorum...
bu „SANAL DÜNYA“ gercek oLabiLirmi..? bir cok imkansizi basaran ben...bunu asabiLecek gücü buLabilirmiydim kendimde..!? peki ya onda...gücLümüydü..? benim onu kabuLLendigim kadar oda beni kabuLLenebiLirmiydi..?ya o benim icin imkansizLari göze aLabiLirmiydi..?
sevgisinden biLe emin oLmadigim „SEN SEVDIGIM“....ordaki..! kimsin..? nesin..?ya cek git hayatimdan beni bana birak...yada „SANAL SEVDALA’ RA“ beL bagLatma bana... uzat eLini....
YoruLdum gücsüzüm, ne düsünmek istiyorum...nede sevmek bir mechuLu......
derin bir off cektim...
Kafami kaLdirdigimda düsünceLerden....
sabah oLmus..... kahvem sogumus.....ve o haLa geLmemisti...“SANAL SEVGILIM“