Arama

Reaper08 - avatarı
Reaper08
Ziyaretçi
17 Aralık 2009       Mesaj #40
Reaper08 - avatarı
Ziyaretçi
Bu soruna emin olun genel anlam da kimse cevap veremiyor.
MSXLABS'tanda pek bir şey beklemeyin o yüzden.
İngilizce tabanlı olarak Live'in forumların da desteklerle bile görüştüm.
Fakat onlar bile sadece burada verilen formları verdiler ve çekildiler.
Hiç kimse de emin olun umruna takmadı, durumu.
Gizli cevabımı bilmiyorum ve açamıyorum hesabımı. Demek şu oluyor ki; aklınız varsa Hotmail'den yavaş yavaş çıkmanızı öneririm.
Ya yıllık 5-10 tl verip kendinize bir alan adı alın ve hiç bir sorunla karşılaşmadan dilediğiniz gibi kullanırsınız ya da başka hesaplardan e-mail alıp google gibi mesela biraz rahat şekilde işlerinizi görebilirsiniz.

Merak etmeyin, gizli sorusunun cevabını bilen kişi bile giremiyor.
Girse bile 2-3 tıklamadan sonra tekrar donuyor.
Biliyoruz ki; her birimizin e-posta adresi forward mail ler yüzünden bilmem nelerin elinde ve güvenliğiniz için asla özel ve kredi kartı gibi mevzuları barındıran e-mail adresini kimse ile paylaşmayınız. Onlar için özel bir posta adresiniz olsun ve sakın bilmediğiniz yerden gelen e-postaları açmayın direk spam olarak geri gönderin.

Ben yurt dışında yaşadığım için arayamıyorum ve aranızdan bir kişi eğer yapabilirse ve ya yaparsa Hotmail'in 444'lü numarasını arasın muhtemelen İstanbul'da olması gerekiyor ofislerinin. Telefondan detaylı bilgiyi alıp bizlerle paylaşırsa hep beraber memnun kalabiliriz.

Eğer cevap veren olmazsa burada bu telefon görüşmesinden sonra eğer unutmazsam aralık sonu türkiye'ye döndüğümde arar ve bilgiyi sizlerle paylaşırım.