Arama

AzuLa - avatarı
AzuLa
Ziyaretçi
24 Aralık 2009       Mesaj #232
AzuLa - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
umit_sengul16 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba arkadaşlar nvidia chipset driver kurulu olan arkadaşlarda program ekle kaldırdan nvidia forceware network access manager adlı programa değiştir/kaldır deyip madify seçip next dedikten sonra açılan yerden firewall seçeneklerini kaldırdığımız zaman sorun halledilmiş olur...
Veya program ekle kaldırdan Nvidia internet access manager'i kaldırsanızda olur...

Allah senden razı olsun kardeşim çok sağol..2 gün sonrası kafayı yemek üzereydim msni açabilmek için 2 kez reset atmam gerekiyordu..Şöyle anlatayım arkadaşın önerdiği çözüm yolu yerine reset attığınızda düzelen bir şekil önerebilirim.ctrl+alt+del kombinasyonunu kullanarak görev yöneticisindeki işlemlerden NsvcAppflt.exe bu dosya için işlemi sonlandır yaptığınızda bu hatayı almayacaksınız tabiki bu öneri nvidia chipset driver kurulu olan arkadaşlar için geçerli.Fakat ben deep freeze kullandığım için df aktif olduğunda bu exe'yi sonlandıramıyordum öncelikle dfyi pasif duruma getirip restart atıp arkasından bu exe'yi sonlandırıp msn açabiliyordum ve dfyi aktif hale getirmek için 1 kez daha reset atmam gerekiyordu msn açabilmek için 2 kere reset atmak cidden insana sinir harbi yaşatıyor.Arkadaşın önerdiği yöntem sayesinde görev yöneticisindeki işlemlerden NsvcAppflt.exe yok oldu ve deep freeze için restart(lar) atmama gerek kalmadı ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..