Arama

Romantik Olmak - Tek Mesaj #2

*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
21 Temmuz 2006       Mesaj #2
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Noranynn adlı kullanıcıdan alıntı

Bunları bilmek kadınlara nasıl yardımcı olabilir? İlk etapta, kadının istediği ve önem verdiği şeylere (romantik olmak, duygusal seks yaşantısı gibi) erkeklerin heyecanla yaklaşmamasının farklı bir sebebi olduğunu ortaya çıkartması. Erkeklerin kendisinden sıkılmadığı sadece ve sadece kendilerinin bu durumlarda sıkıldığını bilmek önemlidir. Kadının vermesi gereken en önemli karar (verebilirse) erkekten onun istediği gibi duygu duymasını ve davranmasını beklememektir.

Bunu istemek kolay ama yapmak o kadar da kolay değil. Eğer bir kadın bunu başarabilirse o zaman o da bu ilişki içerisinde "erkekleşmiş" olmayacak mıdır? O mutsuz olmayacak mıdır? Her şeyde olduğu gibi bu konuda da mı kadın değişirse ilişkide mutlu olma olasılığı artacaktır (erkek için tabii ki)?" Bunu yapabilirse partnerinin ilk düşündüğü şey ne olacaktır; "Acaba başka biri mi var?" Karar sizlerin.

Ben bir kadın olarak pek romantizmden hoşlanmam,bence gerçekçilikten uzak bişey bu..Bir erkeğin gözünden bakarak kadınların olayları değerlendirmesi.Maalesefki dediğin gibi zor.Ancak ortak yanları varsa oto,spor..vs... çiftler iyi anlaşıyolar.Romantizm denilen şey ilişkinin başlarında olan bişey sana katılıyorum.Çoğu erkeğin başvurduğu bir yöntem.

Bu zamana kadar romantizm duygusuyla yaklaşan bir erkeğe hiçbir zaman olumlu bakmamaşımdır.Çünkü bana olan duyguları tam olarak bu değil.Böyle bir yaklaşım aşktan ziyade, sizden hoşlandıklarını gösterir.İsterse destanlar yazılsın bana göre romantizm saçma.duygusallık,şefkat gibi duygular sevgiyi besler..Bana çok rahatlıkla nutuk atan başkasınada atar.Bu artık o kişilerin yaşam tarzı olmuştur.

Belki siz romantizmden hoşlanıyo olabilirsiniz ama bana kesinlikle ters bişey.Romantik olmanın bi artısı yok.Nezih mekanlara gidersiniz gözgöze vakit geçirirsiniz,dans edersinz,gece yakamozunda size şiirler söylenir,falan filan...evet ahenkli ama ya sonrası...Ele geçirildikten sonra devamı gelmiyo.Sana hak veriyorum Narquelion, kadınların çoğu bu duygudanm hoşlandıkları için erkekler böyle davranyolar.Demek istediğim ya sonrası ??İlk başlardaki o rüya gibi anlar sonra neden fısss oluverir?? Çünkü yapmacık,gerçeklikten uzak bişey olduğu için...Dudaklarına yapışmak için yapılan bir oyun gibi..Bilmem belkide çok azı gerçekten romantk,ama nereye kadar romantiksiniz??????Msn Grin
Son düzenleyen Blue Blood; 20 Kasım 2006 16:39