Arama


fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
3 Ocak 2010       Mesaj #5
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bn 1991 doğumluyum lise mezunuyum boy 170 kilo 50( arklarım manken gibi oldumu sölüo) bacaklarımda düzgün inglizce pek bilmiorum ama öğrenirim sorun deil bnm için halkla ilişkilerim sperdir anlaşamıcam insan çok azsır sabırlı ve dikkatliyimdir kendime çok güveniyorum bi bilgi verirsenizMsn Happy))

1991 doğumlu kişiler bu yıl başvuru yapamazlar ancak yine de ümidinizi kırmak istemem belki az da olsa bir süpriz olabilir.Alım şartlarını alımlarda takip ediniz.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam ben gülşah uçuş hostesi olmak istiyorum ama ingilizcem yok ama öğrenirim .çok az okuldan kalma ingilizcem var .gerekli şartlar nedir ve ne kadar ücret ödemem gerekli bilgilendirirseniz sevinirim.

Herhangi bir ücret ödemesi yapmıyorsunuz.Ancak tüm mülakatları geçtikten sonra sağlık raporu almanız isteniyor.Anlaşmalı olunan hastaneler var bunların fiyatlarıda 357-650 arası değişmektedir.

İngilizce dil olarak şarttır.En az orta seviye olmak üzere bir test uygulanır ve bununla birlikte Spoken ve konuşurken dile hakimiyet çok önemlidir.Yazılıyı geçseniz bile sözlü de takılabilirsiniz.

  • Bayanlarda boy alt sınırı 160 dır.Boy eksi 100 ve çıkan sonuca -20 +2 formülüyle istenen kiloyu bulabilirsiniz.(Bazı şirketler alt sınırı 165 olarak belirler)
Mesela boyunuz 165 kilonuz 47 olsun.165-100=65.....

Bu 65 sonucuna göre en alt kilo sınırınız 45 kg üst sınırı 67kg...

(Erkeklerde üst sınırı bulmak için +5 eklenir)