Arama

lionhead - avatarı
lionhead
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2006       Mesaj #158
lionhead - avatarı
Kayıtlı Üye
ben 2 yıl 7 aydan berı burdayım daha önceden de gelıyrodum nasıl buraya geldıgım izah edecek olursam ben ne googleden arama yaptım nede baska bırınden duydum sadece tesaduf şansen burlara geldım aslında msn ıcerıklı dosyalar ararken burayı buldum o zaman bu zamana kadar burdayım tabıkı öncekı nıckım blue_sowalye sıte yenılık yapılırken sabırsızlıkla beklemeye basladım o zamanlar pek chat alıskanlıgım yoktu ama ıyı de oldu her 2 chatte gırebılıyorz artık forumlarıda pek takılmazdım sadece benı ılgılendıren dosyalara ulasmayı ugrasırdım benım bılmedıgım veya benım bıldıgım dokumanlar materyaller varmı dıye bakardım sonuc cok guzel oldu aslında profılımde yazan bır lınk var ordan bırı haber verdıgını sanıyorum o zamanlar aynı zamanda en ıyısını en dogrusunu en cesuru heran guncel konular profesyonel konularıyla msxteam ekibine en guzel turkıyenın degıl dunyanın sanal alemın en ıyısı olmaya aday bır web sıte tesekkurler msxlabs

Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim
Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara
Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara
Öyle senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan kalbinin her atışındayım
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
yasamak kucuk bir umut we insana duyulan sewgiden ibarettir..