Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2010       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb fizyoterapist hocam ben sağlık meslek lisesinde okuyorum labaratuvar teknisyenliği bölümü son sınıf öğrencisiyim öss ye hazırlanıyorum her kafadan bir ses çıkıyor okulda her hocamız farklı şey konuşuyor bizde ne yapacağımızı şaşırdık sorun şu:biz bu sene kpss ye de girebiliyoruz yani 4b li devlet memuru olabiliyoruz ve aynı zamanda 2 yılık fizyo terapiye de geçebiliyoruz (4 yıllık yüksekokulu istiyoruz ama şuanda puanımız kırılıyor ) her neyse hocalarımızın bir kısmı gidin fizyoterapi 2 yıllık okuyun daha sonra 4 yıllığa tamamlarsınız diyorlar bir kısmı ise boşwerin gidin devlet memuru olun diyor 4 yıl sonra ne olacağı belli olmaz diyor artı bir de 2 +2 yapmak çok zormuş 160 sorudan 150 net yapmak gerekmiş bilmiyorum ya kafan çok karışık birde ailemde devlety memuru olmamı istiyor şimdi ben gider üniversite okursam ve boşta kalırsam ailemin yüzüne nasıl bakarım zamanında devlet memuruğunu terk ettin felan derler bende çok kötü olurum lütfen düşüncelerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar