Arama

Özlem -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #134

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Temmuz 2006       Mesaj #134
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Canım birtanem ben avuçlarında aşksız kaldım sensiz....Ama özlendikçe değil,ben özledikçe yaşıyorum sanki.... Ben sende ne baharlar yaşadım bir anlatabilsem.. Yüreğimde sana okunmamış nice yazılarımı,sevdamı taşıyorum..Yemin ediyorum zorlanmadım bugüne kadar hiçbir şeyde,seni nasıl sevdiğimi anlatmakta zorlandığım kadar.Biliyorum yine kızgınsın bana..Ama asla anlamayacaksın ama sensizliği,senden iyi tanıyorum....Sense bensizliği daha bilmiyorsun ...

Bu gece karamsarlığım üstümde gülmeyi deniyorum olmuyor..Çünkü biliyorum acıya karşı en korunmasız olduğum zamanın... Sevdiğim zaman olduğunu. Hem de çok iyi biliyorum.. Benim için çok önemlisin,tahmin ettiğinden de çok...Neye kızdığını bilmiyorum ama aramamanın sence mantıklı bir sebebi vardır sanırım..Ama bende karşılaştığım her hayal kırıklığının beni üzmesine izin verseydim, şu an yerimde sayıyor olurdum diye düşünüyorum...İnşallah ben yanlış anlamışımdır..

Herhangi biri değil; biri olmak istiyorum senin hayatında.. Ben bedeninin içinde taşıdığın o ruhu ve yüreği sevdim..Ve şimdi yalnızlığın ortasında yokluğunu hissettiğim duygular ile konuşuyorum fısıltılı kelimelerle.Hayalinin ortasında umutsuzluk tadında bir hüzün var .Birtanem bana kırılmış herhalde ,aramıyor beni.. Sen olsan yanımda. Gözlerin ile yaşasan anlarımda... Yüreğine girsem özlediğim bedenine sarılsam... Yoksun ki.. Uzaklardaki sana beni gönderiyorum...Seni seven beni..

Ne yaptım ben ne yaptım? Söyle bana birtanem, çok mu kırgınsın bana. Çok mu zor affettirmek kendimi. Sen varken her yer sen, her yer de mutluluk var. Sen yokken de yokluk ile özlemin kesişmiş parçalanmış duyguları var bende. Seni özlüyorum, özlüyorum. Ben sana sarılmak isterken yokluğun verdiği hüznü taşıyorum. Çünkü seni seviyorum. Özlem, özlemek . Daha önce yaşanmamış iki sözcüktü benim için.. Ayaz vuran yüreğimi senin sıcaklığının ısıttığını bilmez misin deli karam....

Uzaklarda olduğunu bilip, kokunu düşünerek ölüyorum buralarda… Kaybolmak istiyorum sende.Ben bu kadar sendeyken bana kızma.. Ilık bir dokunuşa bu kadar hasretken bu yaptığın gücüme gidiyor.. Çaresizim, seni kendimden uzak tutmayı başaramıyorum. Beynimi, düşüncelerimi senden uzak tutabilmek için her yolu denedim.Seni seviyorum.. Yüreğimdekiler dışında hiç bir şeyi duyamıyor, göremiyor ve dokunamıyorum...İşte onun için gücüme gidiyor aramaman..Herşeye rağmen yine de seviyorum seni...