arkadaşlar 3 gündür bir problem yaşıyorum ve her türlü araştırma ve denemeye çözüm bulamadım.. şöyle açıklayayım..benim var olan 2 msn adresim var..onlar sorunsuz açılıyordu bir problemim yoktu. ben yeni bir hotmail hesabı daha aldım ve bu hesabı hiç açamadım ..bana sistem dosyasıyla ilgili hata veriyordu.. bunu halledebilmek için nette önerilmiş bi takım şeyler denedim ve başarılı olamadım.. daha sonra yaptığım bi kaç işlem sonucunda kullanmakta olduğum adreslerden birini de açamaz duruma geldim 1 gün uğraş sonucunda onu geri kazandım .. olay burdan sonra keşke uğraşmasaydım ama yeni açtığım adres neden açılmıyor diye uğraştım ve en son yukarıda belirtilen program ekle kaldırdan window live temel parçaları onarma işlemini yaptım..ve bu işlem sonucunda adreslerimin hiç birini açamaz duruma geldim.. maillerime hotmailden girip bakabiliyorum ama msnde oturum açamıyorum. her yolu denedim ve çıldırmak üzereyim.. hiç bir çözüm yolu bulamıyorum.. ya en azından şu onarma işlemimi geri almamın bir yolu yokmudur..onun öncesinde kullanmakta olduğum adresleri açabiliyordum en azından..sistem geri yükleme yaptım ama fayda etmedi ..yardım edebilecek var mı ??? 81000306 hatasını veriyor..onarım yaptığımda sistem dosyasında ve ağ anahtar bağlantısında hata veriyor ..