Her Şey Aynı Bu masalında her zaman ki gibi sonunu dinleyemeyeceğim ya aklıma sen geleceksin yada benim bile hesaplayamadığım kadar yığılan borçlar her sabah aynı şeyleri yapıyorum aslında şiir defterimin arasında çıkardığım parayla kahvaltı yapıp aldığım borçları vermeye çalışır veremediklerimle uzun uzun düşünürdüm çare bulana kadar ama sana öyle değil gittiğin o günden beri çare bulamadım Biliyor musun o günde beri aynı duruyor her şey koltuğun üzerinde uyuduğun kareli piken başını koyduğun o kalpli yastığın elinden düşürmediğin TV kumandası koltuğunun üzerinde en son içtiğin kahve fincanı mutfakta yine şofbeni açık bırakmışsın kızmıyorum bu sefer korku filmi izlemişsin yine çiçeklere su verip kabını yerde unutmuşsun gazeteyi de yerde bırakmışsın tuvalette makyaj yapıp malzemeleri aynanın önünde unutmuşsun yine aynı siparişi vermişin kapıcıya iki ekmek yumurta kağıtta üzerinde anahtarın yine siyah ayakkabının içine koymuşsun odanın camı açık dedim ya inci tanem her şey bıraktığın gibi evde her şeyi bıraktığın gibi buldum ama seni bulamadım evin neşesi senmişsin anladım canım kek istiyor yapan yok dünde zaten makarnayı dibine yaktım bulaşık yıkıyım derken tabağı çanağı kırdım şofbeni bile yakamadım evin ve ben seni bekliyoruz mandalını kaybetmiş çamaşır gibiyim bir düşün rüzgarlı havada balkona asılan çamaşır ipte durabilir mi duramaz dimi bende hayata senin ellerinden tutunmam lazım çamaşırını mandalsız bırakma ne olur..<A href="http://www.siirkolik.com/hikaye/yazarlar.asp?id=122">