Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ocak 2010       Mesaj #99
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok şey okudum bu konu hakkında ben geçen sene mezun oldum geçen sene bir sürü karışıklık oldu ve olmadı nasip değilmiş neyse bu yıl sınavsız geçiş var mı diye çok araştırdım ve bugün artık kesin bir karara vardım. Bütün büyükler yani ösym yök fln hepsi sınavsız geçiş kalksın diyolar fakat sadece laf yapıyolar öyle birşey yok şimdilik yani bu yıl yok diğer önümüzdeki yılları bilemem 2010 yılı için sınavsız geçiş hakkı var ama kaldırcaklar ilerde haberiiniz olsun. Şartlar şöyle oluyo ki ygs ye başvuyrmak zorundayız sınava girsekte girmesekte eğer girilecekse 35 girilmeyip sınavsız geçilecekse sadece 10 tl yatırılıp hak sahibi oluyoruz yani sınavsız geçiş yapcaz diye hiç bişeye başvurmucaz diye bişey yok ygs denen yükseköğretime geçiş sınavı na başvurmadan olmuyo başvurcaz ama sınava girmeden sadece 2 yıllık meslek yüksekokuluna girme hakkına sahip olmuş olcaz
Hepinize iyi şanslar bütün bu sınavlardan geçişlerden ıvırlardan zıvırlardan mağdurlara şaşkınlara ve cevap arayanlara bir açıklama yapmak istedim yardımım dokunursa ne mutlu bana =)