ağLasam hiç durmadan AğLasam hiç durmadan akar mı kalbimin sana olan kini ve nefreti...
nasıl sevmişim seni, senin gibi zalimi. gözlerimin içine baka baka nasıl yalan söyledin? öyle baktın ki bakışların sanki gözbebeklerimi delerek kalbime ulaştı.seven kalp nasıl inanmaz ki o bakışlarına! sevdim işte seni, senin gibi ********i... şimdi o bakışların kalbimde kine ve nefrete dönüştü. ağlasam hiç durmadan gözyaşlarımla beraber akar mı sana olan kinim ve nefretim?
Ben seni mi sevdim içimdeki sevgi özlemini mi sevdim! Ben sevgiyi sevdim Seni değiL, ben sevgiyi sevdim ama sevginin aracıına kandım, sana kandım.
Ben seni değil içimdeki sevgi özlemini sevdim. Ağlasaydım hiç durmadan akar mıydı içimdeki sevgi özlemi gözyaşlarımla beraber?
Bilmiyorum. bilseydim akacağını , bilseydim eğer seni tanımadan önce hep ağlardım. nr fark der şimdi de ağlıyorum, içim acıyor. ağlıyorum ama akmıyor işte sana olan kinim ve nefretim...
Ama unutma! BeN seNi bi anlık olsun yine de sevdim.İçimdeki sevgi özlemine olan sevgimle büyüdü sevgin. Ama sen beni bir dem olsuN sevmedin...!