Arama

LadyPopular - Tek Mesaj #1

erhan1907 - avatarı
erhan1907
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010       Mesaj #1
erhan1907 - avatarı
Kayıtlı Üye
LadyPopular oyun özellikleri nelerdir?

Oyun Hakkında

Her kız, ün ve fırsat hayal eder. Her kız büyümek ve yetenekli, akıllı ve başarılı bir kadın olmak ister. LadyPopular size bu fırsatı veriyor. Bizim küçük ama son derece harika dünyamıza sizde katılın. LadyPopular macerasını siz de yaşayın, oyunun tüm seçeneklerini deneyin...onlar ise o kadar çok ki!

Leydinizin görünümünü seçerken, zengin dış görünüş seçenekleri, farklı renklerde saç şekilleri, elbiseler ve renk kombinasyonkarı. Mini Oyunlarımızla eğlenin veya diğer oyuncular ile meydan okumalarda, popülerlik karşılaştırın!

Karakterinizi oluşturun
Eğlenceye başlayalım! Leydinizin görünüşünü seçtikten sonra, ona güzel bir ad verin ve bu tarihi sakın unutmayın, bu tarih, Leydinizin doğum günü olacak. Yıldızların, mükemmel ve renkli dünyasına adım atmak üzeresiniz!

Profil
Her Leydinin kendi odası var. Leydinizin gözalıcı olması için, buradan onu giydirebilir ve favori elbiselerini yaratabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin, katılın ve oyunun en Popüler Leydisi olma fırsatını kaçırmayın.

Şehir
Popüler şehre Hoş Geldiniz. Dövme yaptırmak ister misiniz? Ya da belki bazı arkadaşlarınızla dans etmek? En yeni moda koleksiyonları için, çalışıp para kazanmanız mı gerekiyor? Leydinizin dünyasını, eğlenceli ve renkli yapmanın birçok yolu vardır!

Alışveriş
Bütün kızlar bu inanılmaz kıyafetleri nereden satın alıyor? Elbette - Mağazalardan! Bir tur atın ve Alışveriş Merkezindeki tüm mağazaları ziyaret edin. Eğer çok şık ve parlak renkte bir yaz gece elbisesine ihtiyacınız varsa - gitmeniz gereken yer, elbise mağazasıdir. Yeni iç çamaşırı, şapka ve bluz, etek ve çorap ve tabii ayakkabı... çooook ayakkabı! Bunlar, burada bulabileceğiniz şeylerin sadece birkaçı. Aaa evet, bu elmasların da kızların en yakın arkadaşları olduğunu biliyor muydunuz? Tabiki - Onları da burada bulabilirsiniz!

Mini Oyunlar
Sıkıntı? Leydiniz her sabah parkta koşuyor veya çalışıyor? Zaman geçirmenin en iyi yolu, birkaç oyunu kazanmak. Diğer oyunculara, meydan okuyup para kazanın veya Leydinizin IQ'sünü yükseltmek için yardım edin - kaybetmeniz nerdeyse imkansız!


Evcil Hayvan
Tabiki elmaslar kızların en yakın arkadaşlarıdır, aynı zamanda kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyorlar. Yalnız yaşamak hoş değil! Evcil hayvanınız, halinizi anlayabiliyor ve her zaman sizi eğlendirip güldürmeyi başarıyor.


Bitiş
Oyunun en zeki ve ünlü Leydisi haline gelip Moda Podyumlarını fethedebilecek misiniz? Biz, bunu başarıcağınıza inanıyoruz! Bu inanılmaz yolculuğa katılın! Hiçbir şeyi şansa bırakmayın! Cazibe her şeydir!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 14 Temmuz 2013 22:23