Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı iyi geceler benim sorum temporary dosyalarım silinmiyo açıkladığınız gb denedim ama bazı dosyalar kaldı ve silinmiyo yardeımcı olrsanız sevinirim iyi geceler
O bazı dosyaları hemen silemezsin. Muhtemelen bilgisayarında halen çalışmakta olan programların ekleridir onlar.
Arkadaşlar sildiğiniz bir dosyayı harddiskinizden tamamen kaldırmak için program kullanıpta kendinizi riske atmayın. Madem kimsenin geri getirmemesini istiyosunuz... O halde basit bir işlem söyleyeyim size...
Silmek istediğiniz dosyayı sağ tıklayın ve birlikte aç seçeneğinden not defteri şeklinde açın. Karşınıza anlamsız bir sürü karakterler gelir. Siz bunlardan bir kısmını silin ya da birşeyler ekleyin. Ya da ne bileyim oynayın dosyayla

Sonra tekrar Dosya menüsünden kaydedin. Daha sonra bu dosyayı açmaya çalışsanız da imkansız. Sildiğiniz karakterleri yeniden yazıpta kaydetseniz bile gene imkansızdır... O belge mefta olmuştur artık

...
Bu bir resim dosyası, video, belge ya da herhangi bir şey olabilir. Hiç farketmez. Sonradan o dosyayı silin...
Merak etmeyin, o dosyayı geri getirmek isteyen biri geri getirse bile asla içeriğini göremeyecektir

Nasıl fikir ama

Walla bir gün böyle bir şey aklıma geldi yaptım. Ama benim yapış amacım farklıydı

Kolay gelsin....