Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
26 Ocak 2010       Mesaj #10
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben cansu ve doktor olmak istiyorum sbsden 412 almış olsamda bu sene ve geçen sene fenim ve matematiim çok ii özellikle fen 95 ten aşağı notum yok .matematitende90 dan sizce doktor olabilirmiyim?????????????????????????????

Alıntı

doktor olmak güzel birşey inşlah size başarılarr..

Alıntı

ya arkadaşlar benim 6. sınıfta karne ortalamam 95,26ydı.sbsden 442 aldım şimdi 7. sınıf öğrencisiyim ilk dönem karnem taktir geliyo şimdiye kadar bütün karnelerin taktirdi işlallah allah devamını getirirde bende doktor olmak isyiyorum fakat çoğu kişi fen lisesi için bu puanın düşük olduğunu sölüyo naapmalıyım?

Alıntı

doctor olmak için ne yapmalıyız

Alıntı

doktor olmak için hangi okullara gitmeliyiz

Alıntı

meraba
ben
7.sınıfa
gidiyorum
çocukluktan
hayalim
doktor olmak
amaben 7.sınıfta sbs sınavında 253

Alıntı

ya ben doktor olmak istiyorum geçen sene fazla umursamadığım için 363 aldım bu sene çok çalışacağım iki sene de 450 alırsam fen lisesini kazanabilirim bunu okuyan kişiler ne olur benim için dua etsin herkese selamlar.

Alıntı

Şu an 8.sınıftayım.
6.sınıfta 470 , 7'de 430 aldım.
Sayısalım fazla iyi değil, ama sözelim gerçekten çok güzel.
Ama Beyin Cerrahisini istiyorum.
Sayısalı nasıl geliştirebilirim?

Doktor olabilmek, Tıp Fakültesi kazanabilmek için sayısal bölüm okumalı ve matematik ve fen derslerinde başarılı olmalısınız. Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Liselerin fen-sayısal bölümlerinde başarılı öğrenci olmaya çalışın. Hedefiniz güzel ve bu hedef için size düşen çalışmak. Başarılar dilerim.
Sayısalı konularında başarınızı geliştirmek için önce bu konuları sevmenizi ve oyun oynarken aldığınız keyifle problemleri çözer hale gelmenizi öneririm. Hem çok problem çözün hem de çok sayıda test. Böylece hem sayısal bilginiz artacak hem de sınava yönelik hız kazanacaksınız.