Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ocak 2010       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende ıkı yıl kullandım ve bıraktım defalarca bıraktım basladım 5 aydan sonra 6 aydan sonra tekrar basladıgım oldu her seferınde bırakmak daha da zorlasıyor fakar arkadaslar amatem e basvurun yazacakları ılacları kullanarak bırakın oraya gıttıgınızde eroını ıcıp gıdın kendınızde olun ılaclarınızı onunuze koyun ve son kez ıcıyorum bu eroınım benım son ıctıgım eroın dıye kendı kendınızde kafanızda bıtırın son kez ıcın ve ustune artık verılen ılaclara hemen baslayabılırsınız dıazem, seraqual, gamaflex, apranax vb 56 cesıt ılac yazacaklar kas agrılarınız ıcın sızı uyutmak ıcın bu ılaclar cekıcegını acı 2 veya 3 gun sonra yavas yavas yenıden dogmus gıbı olucaksınız bu arada bırakma asamasında ıctıgınız ılaclar cok yogun olucak mesela gunde dort kez ıkıser tane 10 ar mg dıazem demek ucmanız demek zaten ustune 300mg sabah ve aksam bırer seraqual attıgınızda dunyadan kopuyorsunuz bunu 3 4 gun boyle alıcaksınız zaten bu asamada kusucak ıshal olucak mıde krampları bıraz yasıcaksınız ama ınanın buna degecektır dorduncu gunden sonra yasama donmeye baslıcaksınız ılacların dozunu dusurceksınız zaten bır hafta oldugunda doktorunuza tekrar gıdın artık gunde 3 kez dıazem ıcın seraqual ü sadece yatarken atın yavas yavas ılacları azaltın asla bırden kesmeyın maddeye donersenız bu cektıgınız zahmetın herseyın bosa gıdecegını o berbat boktan kendınıze yakıstırmadıgınız hayata gerı donecegınızı unutmayın aklınızdan gecırmeyın sakın bırkez agzıma sureyım bırkez kaydırayım bıdaha ıcmem demeyın emın olun bırkezı kabul ettıgınız anda olay bıter yenıden baslamıs olursuzun artık