Arama

Özlem -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #140

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2006       Mesaj #140
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Suyun Gözyaşları...
Arkası kesilmez yokluklarının bıraktığı yalnızca boşuna bir çabaydı aşka dair.. Nerdeydin.. Nerelerdeydin..
Neden ben tüm günümü senin varlığına adamıştım..Bilinmez..Ya Aşkın tarifi neydi?

Buralarda rüzgar çok eser..İstanbul'dan estirir rüzgar nefesini ve sen kokarsın..Ve ben senin oralarda bir yerlerde olduğuna dair kokular aldım dört mevsim..Bundandır burnumun hassaslığı.... Yağmurun gelişini, karın yağışını anlamalarım bundandır..

Sana daha herşeyi anlatmadım..Sahil boyu bir şişe arayışımı senden..Herşeyi anlatmadım sana..Fırtınalı günlerde sana dair olan rüzgarın dalgasını bulmayı..

Buralarda rüzgar çok eser, demiştim..Ve sen hep estin..Yataklara düşmeye inat, kokunu duymak adına, rüzgardan çarpılmalarımı anlatmadım sana..
Dalgın çehrelerimi aynada tanıyamadığımı anlatmadım. En
deli zamanlarımda ve en mutlu olduğumu düşündüklerinde
insanların, seni anımsayınca tuvaletlerdeki kağıt peçeteleri nasıl tükettiğimi anlatmadım sana..

Ey dost..Sana "dost" demek nasıl bir ızdırap oldu benim için, bilmezsin sen..Ey dost, baharları nasıl iple çektiğimi bilemezsin sen..Yeni umut, yeni bir esinti ve Allah'a yakarışlarımla nasıl yeni fışkıran filizlerde sana dair yeşillikler aradığımı bilemedin sen..

Ey dost..Şimdilerde görsen beni, ....tanımazsın..Yavrusunu kaybeden anne edası çöktü yüzüme..Bana öyle bakmana katlanamam
artık..Avurtlarımdaki çöküşlere ellerin şifa olsa bile, sen bir kaç metre yaklaşsan, eririm ben..Bana bakma ey sevgili..Bana yaklaşma..Ben zayıfladım ve buralarda adım suyun gözyaşları..Nerden çıktı deme bana..Batık Bir Aşkın Enkazının olduğu yerde görmüşler suyun
ağladığını..Su tuzlu..Su sıcak..Su buharlaşmakta..Su yok olmakta..Su denizde..Deniz nerde..

Ey hayal ey aşk!..Sana bakmaya dayanamam gayrı..Bozuk
bir plak gibi çalmaktan öte neyim ki ben..Aşkımın, insanların kurgularında yitip gitmesini istemiyorum..Nolur..Dile düşmeyelim..