Arama

Özlem -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #142

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Temmuz 2006       Mesaj #142
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gitmek…

Bazen gıtmek gerek ,yitmek ,yitirmek gerek..Öyle acılanacak ki yüreğim bu gidişe,,sana bir elveda dilemeyi bile (bir vazgeçiştir oysa) unutturacak,unutturmuş gibi görünecek kendisine..!! Oysa ki nasıl sancılanacağım nasıl kanlar akıtacağım geçtiğim yollara.. Sen sevgili ! Dökebileceğin göz yaşları kadar ıslanacaksın yokluğumda…Kanımı akıttığım yollarıma çıkacak ,öpeceksin caddeleri..Yüreğinin sızısı kadar yakın olacaksın bana

Ben mi..?

Gidişimle , bittiğim şehirden, ayrıldığım anda ben , başka bir yalnızlığın koynuna uzanacağım o gece..Başka nefeslere karışacak nefesim..Sesini duyar gibi olacağım her yağmurun altında unutulurken,unuturken kendimi.. Unutturacağım sana da biraz ..

Öyle hain hatırlatacağımki kendimi ,senin için günler anlamını tekrar kazanmaya başladığında,ben hergünümü sana adayacağım…Bir dilek ağacım olacak evımın onunde..
Her sabah uyandığımda,o ağaca rüyalarımı asacağım..Olurda bırgün beni bulma ıhtimalin olursa,,sensizliğinde kaç sensiz gecemin geçtiğini asacağım o ağaca…ve o ağaç yeryüzünde tek olacak..SEN olacaksın tek nedenım ve tek dıleğim,bütün dilekler aynı olacak çünkü…
Sen ki sevgili, her gecen daha doyumsuz olacak nefretimle başkasının koynundan daha da zevk alırken..daha da unutacaksın beni biliyorum…Bu deilmiydi zaten aradıgım nedenım ..Öyle unutacaksın ki beni..yollarımdan geçerken,kalbimin kanadığı yerleri bile ezeceksin ayaklarınla…..

Sevgili’m..yüreğimin kanayan yanı..!! Sen deilmiydin hep fazlasını ,daha fazlasını isteyen..Sen değilmiydin,kalbimi açtığımda ,SENİ, görmen için,iğrenerek kafanı çeviren..Hep başkaları ne dedi ,ne derler ile ilgilenen..Yetinmeyen sen değilmiydin..!!

Al işte..sana bıraktım sahte sehrini..sahte sevgilerle beraber..Ummazdın ,ben nasıl olsa enaiydim,senin enain..bırakıp gitmezdim..Bazen çekip gitmek gerek derdim..Duymazdın bile beni biliyorum..Al işte…Yolların uzadığı bir kent..Sonu olmayan bir ecel seçtin kendine..bunu sen hazırladın…Her gece rüyalarımda nefesini duyuyorum,,mutluluk haykırışlarınla başlayıp,,sabah nöbetlerine uzattığın göz yaşlarının tuzuyla uyanıyorum…Ellerim uyuşuyor…Avuçlarım kilitlenmiş uyanıyorum sevgilim..Yüreğim agrıyor anlıyormusun,dayanmak öyle zor ki ..sonra başımı kaldırıp bir dilek daha tutuyorum senin için…Biten bir gecenin sonsuz lacivertliğinde sende de bitirilmeyi diliyorum..kendi sonumu görebilmek için…
Beni hep yokluğumda sevdikleri için. ..Bekliyorum..
Son düzenleyen Blue Blood; 27 Temmuz 2006 17:39