Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
08:42, 4 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 11 Aralık 2025 - 08:47
Arama
MaviKaranlık Forum
Dünyada ve Türkiye'de Ekonomi Gündemi, Güncel Haberler
-
Tek Mesaj #14
Hi-LaL
Ziyaretçi
28 Temmuz 2006
Mesaj
#14
Ziyaretçi
IMF, 3'üncü ve 4'üncü gözden geçirmeleri bugün görüşecek...
Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) karar makamı olan İcra Direktörleri Kurulu'nun bugünkü toplantısında, Türkiye'nin IMF ile yürüttüğü Stand by programının 3'üncü ve 4'üncü gözden geçirme dönemleri ele alınacak. Toplantı sonucunda, söz konusu gözden geçirmelerin resmen sonuçlandırılması ve Türkiye'ye toplam 1,9 milyar dolar tutarında, iki yeni kredi diliminin serbest bırakılması bekleniyor.
IMF İcra Direktörleri Kurulunun, Türkiye'nin programını ele alacağı, geçen hafta IMF'nin Dış İlişkiler Direktörü Mesud Ahmed tarafından açıklanmıştı. Türkiye, kurulun bugünkü toplantısının gündeminde ikinci sırada bulunuyor.
Toplantının ardından, IMF Başkanı Rodrigo de Rato veya IMF Birinci Başkan Yardımcısı Anne Krueger'in imzasıyla, Türkiye ekonomisine dönük genel bir değerlendirmenin yayımlanması da bekleniyor.
Bu arada Üçüncü ve dördüncü gözden geçirmelerinin resmen sona ermesinin ardından, gelecek haftalarda IMF heyetinin beşinci gözden geçirme dönemi için Türkiye'ye gelmesi öngörülüyor.
Türkiye'nin 10 milyar dolar destekli son stand-by programı, geçen yıl yürürlüğe girmişti.
28.07.2006 10:11:00
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 08:47
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...