Arama

Gülben Ergen - Tek Mesaj #144

kutsal54 - avatarı
kutsal54
VIP VIP Üye
11 Şubat 2010       Mesaj #144
kutsal54 - avatarı
VIP VIP Üye
Tek çocuk Bana Göre Değil

Sahnelerin gülen yüzü Gülben Ergen iş hayatındaki başarısını özel hayatına da taşımayı başaran bir isim.

Güzel yıldız 2004 yılında büyük aşk yaşadığı Mustafa Erdoğan ile nikah masasına oturdu.
Ayrıldılar, ayrılacaklar dedikodularının magazin kulislerinde dolaşmaya başladığı günlerde Gülben Ergen hamile olduğunu basın mensuplarıyla paylaştı.
Ergen, ilk olarak oğlu Atlas'ı kucağına aldı. Doğumda eşini yalnız bırakmayan Mustafa Erdoğan ise o anki duygularını "Çok heyecan verici bir durum yaşadıklarımız. Çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi Gülben. Doğanın en olağanüstü şeyi bu gerçekleşen. Büyük bir şaşkınlıkla doğum süresinin gelmesini ve bitmesini bekledim. Doğum süresinde bolca volta attım. Aslında doğuma girmeyi düşünmüyordum ama Gülben'in bağırışlarını duyunca ona destek vermek için içeri girdim. Tam içeri girdim Atlas bebek dünyaya geldi..." sözleriyle anlattı.
İlk çocuklarının doğumu ile tam bir aile olan Erdoğan çiftinin peşini dedikodular bırakmadı. Mustafa Erdoğan'ın bir dansçısıyla aşk yaşadığı ve bu yüzden Ergen ile boşanacakları konuşuldu.
Tüm bu dedikodular karşısında susmayı tercih eden Gülben Ergen, ayrılık haberlerine "ikiz bebek bekliyorum" diyerek cevap verdi.
Zorlu bir hamilelik süreci geçiren Gülben Ergen, ares ve Güney ismini verdiği ikizlerini 2009 yılında dünyaya getirdi.
İmrendiren bir evliliğe sahip olan güzel sanatçı artık üç çocuk annesi Msn Happy

Son düzenleyen _Yağmur_; 5 Ağustos 2013 09:01 Sebep: kırık link