DoLasiyorum tüm sokakLari bir avare gibi..Attigim her adimda senin izLerin var..Günesten yanip göLgeLere kacsam yine senin nefesin var.Meger sen nefesimdesin..Gökyüzüne cevirsem yüzümü yiLdiz oLup parLiyorsun geceme..Günün iLk ISIKLARINA karisip iLk benim gözbebekLerime saciyorsun umutlarini...BeLki de icime cektim her nefesimde seni biLiyor , senin sevgini kana kana iciyorum.SensizLikteyim biLiyorsun.BeLki sensizLik degiL bu...GeLeceksin biLiyorum.Suskun sanma yüregimi..GeLisinLe konusacak tüm diLLerim..GeLmezsen tüm siirLerim, yaziLarim öksüz, geceLerim yildizsiz ve bu yüregim hayatin en güzeL aninda yetim kaLacak..GeLeceksin biLiyorum.Döneceksin inaniyorum..Seni böyLe daha cok seviyorum..Sevmek herseye ragmen sevebiLmek..BekLerken biLe atesinde yanip sevginde küLLnmek...Ardima bakip hayaLLerinde biLe mutLuLukLari yasiyorum...DemLi bir cay tadinda baLkonu oturmus sehre daLmis gözLerimde sen varsin...kaLabaLikLarin arasinda sen misin diye ayakLaniyorum bir an..Sana benzeyen birisini görsem tüm bedenim sevince boguLuyor bir cocuk gibi...Yine yoksun...Bikmadan.. usanmadan... bekLeyecegim seni..BaLkonumda yetistirdigim tüm cicekLere senin geLme umudunu verdim...Her cicege senin sevgini anLattim..Sanki onlarLa konusunca seninLe konusuyormus gibiyim..OnLar dinLiyorLar ben ise sair gibi konusuyorum..BikmiyorLar..GeLecek diyorum...Bir gün dönecek diye miriLdaniyorum onLara...KokuLarinda sanki sen varsin...OnLari kokLadikca onLari sevdikce sen biLiyorum..Her yapragina kiyamiyorum..OnLar kuru yapraga dönmeden sen yüregime geLiver...Sen bana bir adim attiginda ben sana kosacagim deLicesine...AyakLarimda yaLnizLik zincirLerini kirarak bir an önce kavusmak icin deLice kosacagim...Nefesim daraLacak sana kosarken...OLsun sana kavusacagim bu sevinc yeter bana... Gecenin karanLiginda yiLdizLari izLiyor gözLerim..Her yiLdizda senin sevdani hatirLiyorum ..Bazen de yiLdizLara benim sevdigimin gözLeri sizlerden daha güzeLdir diye sesLeniyorum.Hak verircesine güLümsüyorLar bana..YiLdiz kayarsa geceden dünyaya senin icin bir diLek tutuyorum...SaatLerin farkinda degiLim..Her bir saatte hasretinde daha cok seviyorum...Bir sigara daha yakiyorum...Yaktikca bende yaniyorum..Haykirmak geLiyor icimden tüm dünyaya „Seni Sevdigimi...“Bazen güLümsüyorum yiLdizLara..BeLki en parLak bir yiLdiz oLursun geceme ...Doyamadim sana...GeLecektin biLiyorum..Döneceksin bu yüregime...Sende beni seviyorsun...HayaLLerimde biLe seni düsünürken senin hasretin düsüyor ruhuma.. AydinLik geceme karanLik cöküyor..OLmaz diyorum..Isyan etmek istiyorum...Tüm dünyaya geLmeyecek dese de ben geLecek diye söyLeniyorum...“Seviyorum“ onu..Candan öte seviyorum beLki de...KarakisLarima bahari getiren güLüm dönecek bir gün hic gitmemecesine...“Sevdim Seni“ masumane...ALinyazim biLiyorum seni mühürLü kaderime...GözLerini yiLdiz biLiyorum karanLik geceLerime...Tüm umutLarimi biriktirip senin geLmene verdim..GözyasLarimi birakip güLüsLerimde „Seviyorum Seni..“ Her aksam günesin batisinda yine yaLnizLigina bir sayfa daha ekLedim..Ama pes etmek yok..Icimdeki okyanus misaLi kaLbimde bir damLa sevgin kaLana kadar bekLeyecegim seni...Dönecektin canindan can biLdigin bu yüregime ..GeLeceksin bir gün..BeLki bir sabah süpriz yapip en sevdigim cicekLerLe geLeceksin..merak etme sana oLan bu sevdam asLa bitmeyecek „Seni Seviyorum“ ve bir gün döneceksin biLiyorum... Ve.. BekLiyorum..