Kış ılıklığına bağlı olarak turunçgil ve muz üretimi yapılır. Tahıl, haşhaş, anason, şeker pancarı, gül ve tütün yetiştirilir.Arpa, Pamuk, Kırmız Mercimek, Çeltik, Antep Fıstığı, Üzüm.Haşhaş, buğday, arpa, Şekerpancarı, Ayçiçeği, nohut Tütün ,Zeytin ,Üzüm ,İncir ,Pamuk ,Turunçgiller ,Pirinç , Domates, biber, patlıcan, patates, salata, kereviz, pırasa,elma ve kiraz üretimi. Buğday, Ayçiçeği, Şekerpancarı, Tütün, Mısır, Pirinç, Şerbetçi otu, Zeytin, Dut, Şeftali, kiraz, çilek, kestane ve üzüm, Domates, patates, sarımsak, soğan, patlıcan, kabak, biber başlıcalarıdır.