Alıntı
misafirrrr adlı kullanıcıdan alıntı indirdim ama bir türlü hesabımı acmıyor ingilizce bi uyarı cıkıyo yardım pls
29-12-2009'da Lost'un ilk defa belirttiği gibi bu program, oturumumuzu açarken artık "The connection was closed. You will be signed out." yani "Bağlantı kapatıldı. Oturumunuz kapatılacak." uyarısı veriyor ve işe yaramaz duruma geldiğini gösteriyor. Sorun muhtemelen Microsoft'un sunucularında yaptığı bir değişiklikten kaynaklanıyor.
İnternette sorunun düzeltildiği yeni bir sürüm var mı diye epey araştırdım ama bir şey bulamadım. Tam olarak bu hatayı Google'da arayınca da sadece
Lost'un yazmış olduğu gönderiyi bulabiliyor. Programın Hakkında... penceresinde verilen destek e-posta adresine gönderdiğim e-posta da "iletilemedi" uyarısıyla bana geri döndü. Yine o pencerede programa ait diye verilen site açılmıyor, forum bulunamıyor. Programa ev sahipliği yapan site de son birkaç yıldır WLM geliştiricilerinin sessizliği üzerine siteyi artık güncellemeyeceklerini anlatan bir uyarıyla açılıyor. Bu durumda bu programdan tamamen ümidimizi kesebilir ve o da geçersiz kalana kadar bir süre daha bu konunun ilk gönderisinde verilen
Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) ile listelerimizi temizleyebiliriz.
Bu konuyu kapatıp forumumuzun arşivine taşıyorum. Programı kullanabilen ve kullanamayan herkese geçmiş olsun!