Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar hepiniz uğraşıyorsunuz saolun ama gizli yanıt ve cevabını unuttum alternatif eposta seçeneğini boş bıraktım aslında msn parola ve şifrem kayıtlıydı sonra hep öle giriodum girmek istedim.Parola veyan msn adresi yanlış dedi sonra "beni unut"a tıkladım bilgisayardan silinmişti tekrar msn adresimi ve şifremi yazdım gene açılmadı VE EN ÖNEMLİ NOKTA PAROLAM 72 GÜNDE BİR SÜRESİ SONA ERİYOR YARDIM EDİN ONDAN OLABİLİRMİ?
"ONDAN OLABİLİR Mİ" diye sorduğunuz şey tam olarak nedir anlayamadım ama yanlış hatırlamıyorsam parolanızı 72 günde bir sıfırlama seçeneğini seçmiş durumdaysanız oturum açamadığınızda Messenger'ın açtığı uyarı penceresinde "adresiniz ya da parolanız yanlış" demiyor, "parolanızla ilgili bir sorun var" diyor ve verdiği düğmeye tıkladığınızda sizi parola sıfırlama sayfasına yönlendiriyordu. Dolayısıyla parola sorunu yaşamanız parolanızın süresi dolduğundan değildir diye düşünüyorum.
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı selam arkadaşlar
msnim çalındı ve ben yukarda sıralı olan işlemleri yaptım ve bana
Hello Göksel,
I know how important this is to you, however, after investigating your issue I found that your contact and concerned sign-in address are the same. For us to give the proper resolution to your inquiry, please confirm if the xxxxx@hotmail.com sign-in name is really the account you are having issues with.
Verdiğiniz iletişim adresi ile sorun yaşadığınızı söylediğiniz adresin aynı olduğunu fark etmişler. Bu durumda ne gibi bir yardımda bulunabileceklerini bilememişler. Sizden sorun yaşadığınız adresin gerçekten aynı zamanda iletişim için verdiğiniz adres olup olmadığını doğrulamanızı istiyorlar (ama eğer sorun yaşadığınız adresi aynı zamanda iletişim adresi olarak verdiyseniz o adrese gönderecekleri cevabı alamayacaksınız ki alabildiğiniz meydanda ve aslında o adresle sorun yaşamıyorsunuz ve sorun yaşadığınız (yani oturum açamadığınız) başka bir adresiniz var).