Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
17:26, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazar, 14 Aralık 2025 - 17:26
Arama
MaviKaranlık Forum
Medya Haber
-
Tek Mesaj #1314
volture
VIP
"Ipıslak Balık"
21 Şubat 2010
VIP
"Ipıslak Balık"
İlköğretim kantininde esrar satışı
Samsun'da bir ilköğretim okulunun kantininde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlendi. Polisleri bile şok eden olay sonrası kantini işleten bir kişi gözaltına alındı. Öğrencilerin aileleri şokta....
Samsun’da bir ilköğretim okulu kantinini çalıştıran 35 yaşındaki Murat Ö. uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı. Kantinde yapılan aramada kutu içine gizlenen 750 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Bürosu ekipleri, İlkadım İlçesi’nde Derebahçe İlköğretim Okulu'nun kantinini 1 yıldır işleten evli ve 1 çocuk babası Murat Ö.’nün esrar sattığı ihbarını aldı.
Alınan ihbar üzerine dün okulun kantinine baskın düzenleyen polis kantin içinde arama yaptı. Yapılan aramada karton kutunun içine gizlenmiş 750 gram esrar ele geçirildi. Murat Ö.’nün okul kantinini üs olarak kullandığı, öğrencilere uyuşturucu satmadığı ancak okul kantinine gelen yetişkin müşterilerine esrar sattığı iddia edildi.
Gözaltına alınan Murat Ö.’nün tehdit ve hakaret suçlarından sabıkalı olduğu belirlendi. Murat Ö. ifadesinde, “Ben içiciyim. Bulunan esrarı da kendim içmek için aldım. Okul kantini güvenli diye burada sakladım” dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
TÜRKİYE'DE UYUŞTURUCUYA BAŞLAMA YAŞI 12
Yeşilay Genel Başkanı Mustafa Necati Özfatura, sigaraya başlama yaşı 10, alkole başlama yaşı 11 ve uyuşturucuya başlama yaşı ise 12 olarak belirlendiğini açıklamıştı.
(ekolay)
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
"~Ipıslak Balık(Efdalüddin)~"
Kapat
Saat: 17:26
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen