Arama

E-Mail Sorunları - Tek Mesaj #97

ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
22 Şubat 2010       Mesaj #97
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

MSN'DEKİ KUTUYU TIKLADIĞIMDA WİNDOWS LİVE MAİL ÇIKIYOR. ONU NASIL ESKİSİ GİBİ YAPARIM? TEŞEKKÜR EDERİM.

Windows Live Mail programının seçeneklerine girin, sekmelerden birinde Bağlantı ya da Oturum açma gibi bir şey vardır, o sekmeye geçin ve oradaki "Oturum açmayı durdur" düğmesine tıklayın. Bundan sonra Windows Live Mail programını oturum açmadan kullanın çünkü oturum açmak Windows Live Messenger'ı Windows Live Mail programıyla bütünleştirir.

Alıntı
Misafirixz adlı kullanıcıdan alıntı

ya yanlşlıkla bi siteye üye oldm habire mail geliyor nasıl engelleyebilirim bi daha gelmesini istemiyorum üyeliğide kapatamıyorum yardım edin

Hotmail'de Kişisel Klasörler Oluşturma ve Gelen Postaları Otomatik İletme Bu verdiğim konuda iletilere otomatik olarak belirli işlemler yaptırmanın yöntemini anlatmıştım. Oraya koyduğum resimlerde arayüz biraz değişmiş olsa da temel mantığı aynıdır. Siz de o gelen iletilerde ortak bir özellik bulup (gönderen kişileri aynıdır, konuları aynı kelimelerle başlıyordur vs.) o kıstas ile bir süzgeç oluşturun ve o iletileri silinmeye ayarlayın.

Alıntı
caylak_user adlı kullanıcıdan alıntı

İyi günler.
Ben yeni mail yazamıyorum. ''Yeni'' seçenegine tıkladıgımda sayfayı açmıyor hiç bir uyarı yok. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Şu sorunu düzeltebilir:
Alıntı
ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı

Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin. Karışmış önbellek, bu tür sorunlara sebep olur. Silinecek şeyler, Internet Explorer'da "Geçici Internet Dosyaları", Mozilla Firefox'ta "Çevrimdışı depolama" diye geçiyor şu anda. Silmek için tarayıcının seçeneklerine girince ilgili yeri görürsünüz. Gerekirse tarayıcının yardım belgelerine başvurun.